Miért lett ennyi cigány a Balaton környékén mostanában?
Sok évtizede töltöm a nyaraimat a Balatonnál és mindig is a béke,a nyugalom, a biztonság szigete volt.Nyáron elözönlötték a kétkezi munkások,az értelmiségiek,a sok vakációját töltő kis és nagy diák.SOHA egy hangos szót nem lehetett hallani,mindeni békében pihent.
Az utóbbi években ijesztően látom hogy rengeteg cigány jelent meg,magukkal hozva a szokásos "megjelenésüket",a 20-30 fős ordítozó,randalírozó csoportokban jönnek a vízhez,teljesen tönkretéve az ottani nyugalmat és békét,a jelenlétük rendkívül zavaró!
Nem tudjátok mi az oka hogy hirtelen elözönlötték a Balatont?Eddig egy darabot nem láttam ott,az utóbbi években meg a semmiből megjelentek.
Nektek tapasztalat?
Szóval szerinted szegény, munkában megfáradt roma lakosság nem érdemli a szórakozást, a Balatont? ;)
Nem érdelmik meg, hogy a te adódból nekik fizetett segélyt kólára, chips-re és strand belépőkre költsék? ;)
Hm...
gondolj arra, hogy te fizeted a nyaralásukat :))
gondolj arra, hogy a magyarok egyre kevesebben, ők egyre többen vannak, a gyermekeid számára természetes lesz az, hogy ők lesznek a magyar kisebbség
Múlt héten voltunk a Balatonon, de én egyet sem láttam (vagy láttam, csak nem tűnt fel, hogy cigány). Viszont én meg pont azt tapasztaltam, hogy a Balaton sosem volt egy nyugis hely. Amikor gyerek voltam, tele volt az egész déli part németekkel, ha a büfében magyarul kértem a jégkrémemet, rögtön visszavettek a vigyorgásból, a németek meg sokszor úgy voltak vele, hogy nekik, mint vendégnek, joguk van betolakodni elém, hiszen én, mint az összes többi magyar, természetesen az ő vendéglátójuk vagyok.
Na meg persze a Balaton egy bulis hely volt szerintem mindig, éjjel mennek a bulik, vagy a diszkókban, vagy a nyaralókban, nappal meg a strandokon ökörködnek a fiatalok, azt se halkan ;) Úgyhogy én azt nem mondanám, hogy a Balaton egy nyugis, csendes hely lenne.
De miért jöttök már a Balatonra is???
El tudod képzelni milyen rettenetes nekünk látni hogy már ott is kerülgetni kell titeket?Meg ott is félteni kell a családunkat,meg a gyerekeinket meg az értékeinket???
Pont azt beszéltük a lenti barátaimmal amikor láttuk a sok cigányt hogy nem irigyeljük azt akinek a szomszédjába beköltöztek...
Régen amúgy a nyaraló kulcsot mindig otthagytuk a törülközőn,esetleg mást is.
Most már nem lehet,vége azoknak az időknek is....
Mi lesz még?Mi lesz a következő ahol megjelennek majd?
Ezt a Balatont sajnálom a legjobban,ez mindig is a "mi" helyünk volt.Még a vonaton SEM láttam soha cigányt régen,most meg lehet látni az állomáson hogy csak hömpölyögnek le róla.....
Szegény Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!