Mi ez a sok gázolás mostanában a Vasuton?
pénteken 3 (1-et láttam is:() csütörtökön meg 1 volt!
mi okozza az emeberek figyelmetlenségét? a jo idő??
Igaza van a Profnak, valószínű újra be kéne vezetni, hogy egy lovas menjen a vonat előtt figyelmeztetve az embereket a veszélyre.
Viccet félretéve, a gázolásos balesetek java sajnos tényleg az emberi figyelmetlenség, felelő. Nem vonatozok napi szinten mégis többször késett már vonatom azért, mert a Városligeti elágazásnál egyesek gyorsabbnak gondolják az utat a síneken át..
Jön a jó idő is alkoholos állapotban többet vannak kint az emberek.
Erről egyik volt osztálytársam jutott am eszembe.
"Szomszéd faluból régen mindig a síneken jöttem haza, aztán faluból egy csávót elütött a vonat, láttam is hajnalba amikor mentem haza. Na ezután inkább az úton mentem. De ott meg nagy a forgalom. Úgyhogy most megyek a bozótba" :D
már megint idő előtt elküldtam.. Tapis telefon.. kiegészítve egy szavam: felelőtlensége
Az eheti balesetek közül a gödiről mintha azt olvastam volna, hogy az illető be volt tintázva és úgy kavargott be a szerelvény alá. Ez esetben azt az esetet nem kell magyarázni..
ma is megint volt egy gyömrőn meg még 1 teganp szombathelyen!
meg pár napja is volt vagy 2 :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!