Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Súlyt az élet. Megsértődtek,...

Súlyt az élet. Megsértődtek, hogy nem mentem szerintetek? Ti is felhúznátok rata az orrotok?

Figyelt kérdés

Esküvő ismerősöknél. Hívtak de párom nélkül egy másik haver párjaként jelenjek meg. Kevés pénz kis költségvetés, babaprojekt, nem akartam így menni, lemondtam finoman.

Azóta lány furcsán viselkedik, mindig húzza az orrát bármit csináljak is baráti társaságban s csak a hű de jó esküvőjükról beszélnek. Nem hat meg nagyon, de mintha azt akarnák kellemetlenül érezzem magam, célzatosan olyanokat szólt a szemembe. pl: Oh, milyen jó volt, így volt kerek ennyi emberel stb.

2012. júl. 15. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
SúJt
2012. júl. 15. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
egyetlen választ kell mondanod a piszkálódásaira...az én esküvőmön a barátaim házastársa/párja is szeretettel várt vendég lesz ;)
2012. júl. 15. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
És mi van ha tényleg jó volt? És tényleg az élményeket beszélik meg...
 4/4 anonim ***** válasza:
3. vagyok, abban igazad van hogy nem mentél el, én se mentem volna el a helyedben.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!