Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen gyakorisággal érzed...

Milyen gyakorisággal érzed azt, hogy boldog vagy?

Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Tíz évente egyszer talán. Nem viccelek. Most vagyok harmincéves.
2012. júl. 14. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
emberektől függ....pl felettem lévő is :( én minden napban találok szépet (meg persze nem szépet is) de csak a jóra koncentrálok......átlagban minden nap legalább egy órát vidám és jó kedvű vagyok...:D
2012. júl. 14. 22:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Hm...érdekes,de pár napig boldog voltam ebben az évben...,de aztán rákellet jönnöm,hogy én nem lehetek maradéktalanul boldog,mert ha ma boldog vagyok,holnap zokogni fogok...hát ez az én életem:)
2012. júl. 14. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Most rákérdeznék, hogy mit értesz boldogság alatt?

Vad öröm áraszt el? Elégedettség, kiegyensúlyozottság? Szép remények? Eufória, vidámság? Nekem mindegyik boldogság, de mindegyiket más gyakorisággal tapasztalom. Minden napra, másnapra jut legalább egy ezek közül, persze a méretek változékonyak. De nem bírnám ki, ha nem lenne nap pozitívum nélkül azt hiszem!

2012. júl. 14. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
én ma nem vagyok boldog :( -amúgy próbálok az lenni, persze nem mindig sikerül. Ha boldogtalan vagyok azt látják rajtam nem igen tudom leplezni...
2012. júl. 14. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát most,hogy nyári szünet van szinte naponta, a haverokkal kosarazni, piálni, biliárdozni stb... szóval király :D na majd ha kezdődik a suli áhh.
2012. júl. 15. 00:27
 7/10 Antimod ***** válasza:

Megpróbálok minden pillanatban az adott helyzet jó tulajdonságaira összpontosítani, és nem foglalkozni azzal, hogy mi lesz pl. hétfőn a munkahelyemen, és azt a helyzetet hogyan fogom megoldani. Az legyen csak a hétfő problémája.

A kérdésre válaszolva szinte minden nap, de ezalatt nem kell túláradó eufóriát érteni, nevezzük inkább megelégedettség-érzésnek.

2012. júl. 15. 02:08
 8/10 anonim ***** válasza:
tartasz a hétfőtől?-mert én igen
2012. júl. 15. 02:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Naponta-kétnaponta, mikor a barátommal beszélgetünk, összebújunk, mikor a kutyáimmal foglalkozom, szüleimmel beszélgetek stb.
2012. júl. 15. 05:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Évente 3-4x.
2012. júl. 15. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!