Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki a facebookját telerakja...

Aki a facebookját telerakja arról hogy milyen boldog az miért csinálja?

Figyelt kérdés
Ilyeneket hogy "Már 5 éve együtt vagyunk és imádjuk egymást" és egy csókolózós kép. Vagy " Boldog CSALÁD" és a kisfiukkal közösen. Vagy kiírja hogy már 1564 napja együtt (csak írtam egy számot) vagy hogy "5 éve tartó igaz szerelemben" és a férjével pózol. Ezt miért kell? Tudja a fél város hogy szeretik egymást és idilli az életük így is.
2012. júl. 1. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
ha boldog az ember azt szereti megosztani másokkal
2012. júl. 1. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Mi van, irigykedsz?
2012. júl. 1. 22:12
 3/12 A kérdező kommentje:

Igen :D

Mert boldog, szép, gazdagok, és imádják egymást.

És az ilyen kiírásokkor összeszorul a gyomrom hogy más milyen mázlista. És kb minden napra kiír valami ilyet, és nagyon elveszi a kedvem mindentől.

2012. júl. 1. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ez normális.

Persze nem úgy, hogy minden héten felrak egy ilyen képet írással. De nem baj ha pár havonta felrak egy képet, szerintem te is szeretsz boldog lenni.

2012. júl. 1. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Feltűnőségi viszketegség. Én nem tennék ki semmi ilyet. Az életem senkire sem tartozik.
2012. júl. 1. 22:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Én inkább azt látom, hogy az emberek feltesznek boldog képeket, viszont ha ismered az életüket akkor tudod,hogy ez csak kirakat. Akiket én ismerek, azok élete inkább boldogtalan mint boldog. De tartják magukat, eljátszák a világnak, hogy milyen boldogok. Pár hét, hónap, év és közlik, hogy ők már több éve rosszul élnek. Úgyhogy nem szoruljon össze a szíved.
2012. júl. 1. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam (lehet pont a fb-n), hogy az emberekben milyen rossz érzést tud elültetni a facebook ismerősök boldogsága. Egyébként egy képen bárki tud boldog lenni..
2012. júl. 1. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Van a neten valahol erről egy cikk féleség.

Az van benne, hogy melyik kép valójában mit jelent. (pszichológiai alapon, van alapja!)

2012. júl. 1. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as, megkeresnéd azt a cikket?
2012. júl. 1. 22:42
 10/12 anonim válasza:

jujj...nekem van egy ismerosom aki valamelyik nap kirakott egy kepet a melegszendvicserol...es hozzairta hogy "aranyelet"...aranyelete van csak azert mert melegszendvicset eszik? :'D

amugy neki tenyleg jo sora van...rentgeeg ruhaja es van olyan amit csak 1szer latok rajta..ipad,iphone,szamitogep szoval kicsit el van kenyeztetve...persze mindenrol kirak kepet...az ipadjarol,converserol,iphonejarol,es az occse(!!!!) crocs papucsarol is...a push uppos melltartojarol ne is beszeljunk..(bar ezt nem tette kozze)

ja es most lett 14eves..-.-

2012. júl. 3. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!