Aki a facebookját telerakja arról hogy milyen boldog az miért csinálja?
Igen :D
Mert boldog, szép, gazdagok, és imádják egymást.
És az ilyen kiírásokkor összeszorul a gyomrom hogy más milyen mázlista. És kb minden napra kiír valami ilyet, és nagyon elveszi a kedvem mindentől.
Szerintem ez normális.
Persze nem úgy, hogy minden héten felrak egy ilyen képet írással. De nem baj ha pár havonta felrak egy képet, szerintem te is szeretsz boldog lenni.
Van a neten valahol erről egy cikk féleség.
Az van benne, hogy melyik kép valójában mit jelent. (pszichológiai alapon, van alapja!)
jujj...nekem van egy ismerosom aki valamelyik nap kirakott egy kepet a melegszendvicserol...es hozzairta hogy "aranyelet"...aranyelete van csak azert mert melegszendvicset eszik? :'D
amugy neki tenyleg jo sora van...rentgeeg ruhaja es van olyan amit csak 1szer latok rajta..ipad,iphone,szamitogep szoval kicsit el van kenyeztetve...persze mindenrol kirak kepet...az ipadjarol,converserol,iphonejarol,es az occse(!!!!) crocs papucsarol is...a push uppos melltartojarol ne is beszeljunk..(bar ezt nem tette kozze)
ja es most lett 14eves..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!