Aki a facebookját telerakja arról hogy milyen boldog az miért csinálja?
Figyelt kérdés
Ilyeneket hogy "Már 5 éve együtt vagyunk és imádjuk egymást" és egy csókolózós kép. Vagy " Boldog CSALÁD" és a kisfiukkal közösen. Vagy kiírja hogy már 1564 napja együtt (csak írtam egy számot) vagy hogy "5 éve tartó igaz szerelemben" és a férjével pózol. Ezt miért kell? Tudja a fél város hogy szeretik egymást és idilli az életük így is.2012. júl. 1. 22:09
11/12 anonim válasza:
Örülök hogy lepontoztatok, komolyan!
12/12 anonim válasza:
#10-es:
Ez miért lenne jó? K*rvára gáz, ha a szülei pénzével megszerzett sznob cuccokkal pózol, gondolom mellé társul 150 lájk is, meg pucsítások. Tipikus. Messziről bűzlenek. Én ugyanúgy kapok drága dolgokat, pl tükörreflexes fényképezőt, vagy most kaptam új laptopot, és MEG SE fordult a fejemben, hogy közzétegyem fészbukon, és dicsekedjek velük, mert azért kaptam őket, hogy hasznomra váljanak, nem pedig hogy felvágjak velük... vagy hogy direkt úgy pózoljak a tükörben, hogy az összes "menő" cuccom látszódjon! NAGYON GÁZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!