Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal, ha valaki házas, az iwiw (vagy fb) adatlapját telerakja a gyerekeinek a képével, de a partneréről egyetlenegy fotót sem tesz fel?
Szia!
Valószínű nem olyan nagy az a szerelem. Sőt! Lehet, hogy már elmúlt.
Lehetséges okok:
A felesége/férje nem akarja, hogy kirakjon róla képet ezért nincsen.
Ha a gyereke fontos, és kirak róla sok képet, akkor miért nem rak fel a feleségéről/ vagy a férjéről képet, legalább egyet is? Ha ő is olyan fontos, mint a gyerek?
Nekem van egy ilyen ismerősöm, ő közösségi portálra sok képet rakott fel a gyerekéről,De a feleségéről is van kép fent, nem is egy db.
Vagy esetleg mivel tudja, hogy számára a felesége/férje fontos , ezért fel sem tűnik neki, hogy róla is feltehetne képet. Mert természetesnek veszi.
szerintem ha vki nem rak fel a párjáról képeket akkor szégyenli a párját vagy vmi ilyesmi...
de ez csak az én véleményem:D
1. Neked mi közöd hozzá?
2. A páromnak sincs kint kép rólam, pedig iszonyatosan szerelmesek vagyunk. Nekem nincs se iwiwem, se facebookom.
3. Ha egy kapcsolat azon múlik, hogy teszel-e ki a párodról képet, vagy sem, az már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!