Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal, ha valaki házas, az iwiw (vagy fb) adatlapját telerakja a gyerekeinek a képével, de a partneréről egyetlenegy fotót sem tesz fel?
szerintem egyértelműen azt mutatja, hogy valami nem oké. Ha tényleg nem jelent semmit, miért nem tesz ki egy képet?:-S
Oké, nem az iwiwen éljük a szerelmi életünket, de a párom a részem, róla is vannak fent képeim...neki is rólam. Tényleg nem jelent semmit, de bár 1 képet azért tegyek fel, ha már van nekem...
Az meg aki csak a gyermekeivel tud dicsekedni régen rossz:-S az a kapcsolat nagyjából ámen...
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld mancs...
19:03-nak: félreértetted a kérdést. Ha valaki egyáltalán nem rak fel képet sem magáról, sem a partneréről, az érthető. Itt arról van szó, hogy valaki a gyerekéről felrak 30 képet, a párjáról meg egy darabot sem. Erről pedig nekem az a véleményem (őszintén, tabuk nélkül), hogy az ilyen nő valószínűleg kizárólag a gyerekvállalás kedvéért ment férjhez, az illető meg csak tenyészbikának kellett.
Még egy elgondolkodtató felállás (mottó: nemcsak a nők tudnak kreálni):
- 30-as pár, 2 éve házasok, a házasság nagyon rövid ismeretség után köttetett (pánik ugyebár, mert mindenki házas, és babázik, csak mi nem)
- az esküvőt követő kb. fél-egy évig mindkettőjük iwiw oldala tele volt a kettejük fotóival
- a lány oldalán még ott vannak a fiúról, illetve mindkettőjükről szóló képek, a srác azonban az összes fotót leszedte, amin a lány is rajta volt. Viszont a háztartásukban élő összes macskáról és kutyáról külön kép van kint.
Na, szerintetek hová lett a szerelem?
És aki szerint semmi közöm hozzá, megjegyzem, hogy onnantól kezdve, hogy valaki egy közösségi portálon közzéteszi a fotóit a széles közönség számára, nekem is jogom van a véleménynyilvánításra. Itt konkrétan nem is emberekről, hanem jelenségről, illetve emberi lélektanról van szó...
Nem tudom miért kellett lehurrogni a kérdezőt!Valoszinü őt sem érdekli az hogy mivan xy-al,de ezt már én is megfígyeltem hogy sok embernek kinnt van a kutyája,macskája,gyereke,de a párjáról egy képet sem rak ki!Igen az is benne van a pakliban hogy azt mondta a párja hogy ne rakja oda ki,mert valakit zavar ez az egész facebook és iwiw mizéria!Van ilyen is!
De az számomra is érdekes hogy ha esetleg nem úgy van,akkor nekem az jön le hogy az a kutya vagy macska esetleg gyerek fontosabb!Nem mellesleg nekem is sok esetben az jött le hogy a férj csak egy tenyész bika,ja és talákoztam olynnal is,hogy a nőről szexis fehérnemüs képek voltak felrakva és tudtam hogy házas volt,de a férfiről egy kép sem!Na ebből ti mit szűrtök le?Érdekes feltevés egyébként kérdező!Nem tudom miért hurrogtak le egyketten!?
Én azért rakok ki a babámról képet, mert 300kmrel arrébb költöztünk és eléggé szütyi meló lenne minden barátomnak, rokonomnak egyesével küldözgetni a fotókat.
Magamról egy kép van, fbozunk, be van jelölve ki a férjem, ahol szintén egy kép van, saját magáról.
Szinte csak fényképküldésre használom.
A férjemről minek tegyek ki, őt már látták! XD
Három éves házasok vagyunk, nagy a szerelem.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!