Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha feltöröm más facebookját,...

Ha feltöröm más facebookját, azért jár börtön?

Figyelt kérdés
igazából én szeretném feltörni,a barátom fb-jét,mert egészen biztos vagyok,hogy megcsal,és csak kihasznál:S...valaki?:/

2012. jún. 30. 16:27
 1/2 anonim válasza:
Hát még Viktor nem foglalta alaptörvénybe.De mindenképpen személy jogokkal való vissza élés,ha nem is börtön de büntit biztos kapsz.Csak érdekesség végett.Egy keleten helyet foglaló országban(Japán,Kína,Korea ,nem tudom pontosan)ez miatt ítéltek halálra egy embert bár ő egy játékos karakterét megölte.Mindenesetre javaslom hogy beszéljétek meg barátoddal az sokkal tisztább természetesen ha jól választottál és nem ver át.
2012. júl. 1. 02:34
 2/2 A kérdező kommentje:
úgysem mondja meg..:/ már kérdeztem,pedig érzem,hogy már nem is törődik annyira velem
2012. júl. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!