Milyen napod volt? Hogyhogy nem alszol? Inkabb szomoru vagy most, vagy boldog? Miert?
Nekem remes napom volt, borzaszto hisztis voltam delelott, delutan meg ment haza a baratom, es pentekig nem latom. Nagyon banom mar, hogy ilyen hisztis p.csa voltam, es igy elpocsekoltam 2-3 orat, amit vele tolthettem volna. Raadasul most aludni sem tudok nelkule.
Kivancsi vagyok, masoknak hogy telik a vasarnap:)
Uncsi volt. Jatszottam, kamoztam. Tanultam, holnap vizsga.
Most olyan semleges a hangulatom. Nem vagyok se szomoru, se boldog, csakugy vagyok.:D
Szerintem ne bankodj a baratod miatt. En is voltam mar igy, de biztosan megerti. Pentek meg hip-hop itt van, hogy kiengeszteld. Joejt Neked, ha sikerul elaludni.(:
eredményes volt a napom, olyan rendet , tisztaságot csináltam a konyhában, hogy most legalább egy ideig nem lesz gondom rá :)
este voltam színházban öcsémmel, anyummal meg anyum egyik barátnőjével. a darab röhejes és szánalmas volt, köze nem volt az eredeti műhöz, az első felvonás alatt csak a fejem fogtam hogy vajon honnan kukázták ezeket a színészeket meg a dramaturgot :D
az emberem itthon tanult, pár nap múlva ő is vizsgázik, de azért eljött értünk a színház után és hazahozott :) aranyember, no :)
a holnapi napom lesz igazán szopi, mivel meló van, és hát szépen fogalmazok: a munkám egy kalap híg fos. de legalább jók a kollégák :)
most kijöttem az erkélyre elszívni 2 jó szál cigarettát, aztán pancsi és csicsi :) uracskám most fürdik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!