Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen napod volt? Hogyhogy...

Milyen napod volt? Hogyhogy nem alszol? Inkabb szomoru vagy most, vagy boldog? Miert?

Figyelt kérdés

Nekem remes napom volt, borzaszto hisztis voltam delelott, delutan meg ment haza a baratom, es pentekig nem latom. Nagyon banom mar, hogy ilyen hisztis p.csa voltam, es igy elpocsekoltam 2-3 orat, amit vele tolthettem volna. Raadasul most aludni sem tudok nelkule.

Kivancsi vagyok, masoknak hogy telik a vasarnap:)

2012. jún. 10. 23:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Elment egynek. 2 nap múlva vizsgázok, ezért tanulgattam, most pedig azért vagyok ébren, mert nézem a Ír-Horvát meccset (felvételről). Közben pedig GYK-zok.
2012. jún. 11. 00:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Pénteken vizsgázok, már rosszul vagyok az egésztől, F1 halgatom párom itt nézi melettem, én meg önéletrajzot csináltam s álláshírdetéseket nézek 0 sikerrel. :(
2012. jún. 11. 00:03
 3/19 anonim ***** válasza:

Uncsi volt. Jatszottam, kamoztam. Tanultam, holnap vizsga.

Most olyan semleges a hangulatom. Nem vagyok se szomoru, se boldog, csakugy vagyok.:D

Szerintem ne bankodj a baratod miatt. En is voltam mar igy, de biztosan megerti. Pentek meg hip-hop itt van, hogy kiengeszteld. Joejt Neked, ha sikerul elaludni.(:

2012. jún. 11. 00:05
 4/19 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon rosszul :( Én is összevesztem a párommal, pedig szegénykém nem tehet semmiről... 8 hónapja van egy fura betegségem, és most még egy hónapot kell várnom, mire megjön a vizsgálat eredménye... elfáradtam már mindenhogy, és nagyon elkeseredett vagyok :(
2012. jún. 11. 00:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Kedden államvizsgázok. Egész nap tanultam, és most is azt teszem, és a következő órákban is azt teszem.
2012. jún. 11. 00:09
 6/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek sok sikert a vizsgakhoz!:)
2012. jún. 11. 00:09
 7/19 A kérdező kommentje:
#4: remelem kiderul mi a gond, es hamar meggyogyulsz. Gondolom ennek tudataban megerto a parod is, ugyhogy nem lesz komolyabb baj.
2012. jún. 11. 00:11
 8/19 anonim ***** válasza:

eredményes volt a napom, olyan rendet , tisztaságot csináltam a konyhában, hogy most legalább egy ideig nem lesz gondom rá :)

este voltam színházban öcsémmel, anyummal meg anyum egyik barátnőjével. a darab röhejes és szánalmas volt, köze nem volt az eredeti műhöz, az első felvonás alatt csak a fejem fogtam hogy vajon honnan kukázták ezeket a színészeket meg a dramaturgot :D

az emberem itthon tanult, pár nap múlva ő is vizsgázik, de azért eljött értünk a színház után és hazahozott :) aranyember, no :)

a holnapi napom lesz igazán szopi, mivel meló van, és hát szépen fogalmazok: a munkám egy kalap híg fos. de legalább jók a kollégák :)

most kijöttem az erkélyre elszívni 2 jó szál cigarettát, aztán pancsi és csicsi :) uracskám most fürdik :D

2012. jún. 11. 00:14
 9/19 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Köszi szépen a jókívánságot! Igen, nagyon megértő, túlzottan is, nem hinném, hogy én ezt megérdemlem. Én is remélem, hogy kiderül a bajom. Remélem, hamar rendeződik a dolog a pároddal! Akár telefonon is hihetelenül meg lehet könnyebbülni, ha kibékültök.
2012. jún. 11. 00:14
 10/19 anonim ***** válasza:
reggel vizsga, csak a tételek tanulása helyett itt b@szom az eget... váltom a gyíkor inább defekre :P
2012. jún. 11. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!