Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen napod volt? Hogyhogy...

Milyen napod volt? Hogyhogy nem alszol? Inkabb szomoru vagy most, vagy boldog? Miert?

Figyelt kérdés

Nekem remes napom volt, borzaszto hisztis voltam delelott, delutan meg ment haza a baratom, es pentekig nem latom. Nagyon banom mar, hogy ilyen hisztis p.csa voltam, es igy elpocsekoltam 2-3 orat, amit vele tolthettem volna. Raadasul most aludni sem tudok nelkule.

Kivancsi vagyok, masoknak hogy telik a vasarnap:)

2012. jún. 10. 23:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk haragban, o is nagyon megerto, es eppen ezert erzem magam olyan rosszul. Imadnivalo pasas:)

#8: talan gyorsan elmegy a holnapi nap! En is ebben remenykedem, de nagyon:D

#10: sok sikert neked is!

2012. jún. 11. 00:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Uncsi volt. De este a közértből hazafelé, csak úgy a semmiből azt éreztem, hogy az élet csodás! :)

Még nem vagyok álmos, azért nem alszom.

Boldog vagyok. Vagy inkább nyugodt. Mert miért is ne? :)

2012. jún. 11. 00:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem volt rossz napom. Sokáig aludtam, aztán takarítottam, mostam, aztán átjött egy barátnőm, csináltunk kaját és elmentünk az ikeába. Apróságokat vettem, lábtörlőt, bögrét, ilyesmiket. Estére hazajött a párom, a hétvégét apukájánál töltötte vidéken. Kicsit beszélgettünk és összevesztünk, mert elkeverte a szemétledobó kulcsát. Most azon agyalok, hogy késsek reggel a munkából és menjek át a szomszéd nénihez elkérni a kulcsát, hogy lemásoljam, vagy inkább hagyjam a fenébe. Azért remélem, nemsokára sikerül aludnom, holnap meló.
2012. jún. 11. 00:27
 14/19 anonim ***** válasza:
En csalodott voltam egesz delutanig , aztan kaptam egy smst ami kicsit felviditott. Feszbukoztam es telefonalgattam, gyikoztam.Foztem, takaritottam.filmet neztem .A mai borzalmas vasarnap volt.:/ egyebkent ha megbanas olni tudna....kedves Kerdezo....aterzem.Pont ket oraja agyaltam , h neha en is olyan egoista tudok lenni es eszre sem veszem magam utana meg nem gyozok igyekezni a helyrehozasaban....:)))es ilyenkor ugy utalom magam.De hidd el ez meg a jobbik eset es azt jelenti van onkritikad.Egyebkent en se tudok aludni'''
2012. jún. 11. 00:31
 15/19 anonim válasza:
Borzalmas napom volt, és még most is magam alatt vagyok. Remélem reggelre legalább az életkedvem visszajön.
2012. jún. 11. 00:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Szomorú vasárnapom volt ... Este indult vissza a férjem Németországba dolgozni.Ilyenkor sirós vagyok egész nap,pedig tudom,hogy nem kellene őt is elszomoritanom vele.Most 4-5 hétig megint nem látom :( Aludni sem birok,olyan rossz,hogy nincs itthon,totál üres nélküle a lakás.
2012. jún. 11. 04:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Utolsó de sajnálom!Tudom milyen ez mivel 6évig mi is ezt csináltuk még megnem untuk és kiköltöztünk hozzás!Kitartás neked!

Nekem jó volt a vasárnapom!Ez a hétfö nap lessz szar! :(

A vizsgázónak sok sikert!

2012. jún. 11. 06:04
 18/19 anonim ***** válasza:
A mai napom eddig jól telt,mert a South Park mindig földob.
2012. jún. 11. 10:03
 19/19 anonim ***** válasza:
06:04-nek :6 évig ?!Te jó ég... !Nem lehetett egyszerű,hogy birtátok?Tök jó,hogy mára már együtt éltek újra :). Hol vagytok,ha szabad megkérdeznem?Nálunk is az a terv,hogy kint telepedünk le,egy éven belül szeretnénk összehozni ;)!
2012. jún. 11. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!