Milyen napod volt? Hogyhogy nem alszol? Inkabb szomoru vagy
most, vagy boldog? Miert?
Figyelt kérdés
Nekem remes napom volt, borzaszto hisztis voltam delelott, delutan meg ment haza a baratom, es pentekig nem latom. Nagyon banom mar, hogy ilyen hisztis p.csa voltam, es igy elpocsekoltam 2-3 orat, amit vele tolthettem volna. Raadasul most aludni sem tudok nelkule.
Nem vagyunk haragban, o is nagyon megerto, es eppen ezert erzem magam olyan rosszul. Imadnivalo pasas:)
#8: talan gyorsan elmegy a holnapi nap! En is ebben remenykedem, de nagyon:D
#10: sok sikert neked is!
2012. jún. 11. 00:19
12/19 anonim válasza:
Uncsi volt. De este a közértből hazafelé, csak úgy a semmiből azt éreztem, hogy az élet csodás! :)
Még nem vagyok álmos, azért nem alszom.
Boldog vagyok. Vagy inkább nyugodt. Mert miért is ne? :)
2012. jún. 11. 00:20
13/19 anonim válasza:
Nem volt rossz napom. Sokáig aludtam, aztán takarítottam, mostam, aztán átjött egy barátnőm, csináltunk kaját és elmentünk az ikeába. Apróságokat vettem, lábtörlőt, bögrét, ilyesmiket. Estére hazajött a párom, a hétvégét apukájánál töltötte vidéken. Kicsit beszélgettünk és összevesztünk, mert elkeverte a szemétledobó kulcsát. Most azon agyalok, hogy késsek reggel a munkából és menjek át a szomszéd nénihez elkérni a kulcsát, hogy lemásoljam, vagy inkább hagyjam a fenébe. Azért remélem, nemsokára sikerül aludnom, holnap meló.
2012. jún. 11. 00:27
14/19 anonim válasza:
En csalodott voltam egesz delutanig , aztan kaptam egy smst ami kicsit felviditott. Feszbukoztam es telefonalgattam, gyikoztam.Foztem, takaritottam.filmet neztem .A mai borzalmas vasarnap volt.:/ egyebkent ha megbanas olni tudna....kedves Kerdezo....aterzem.Pont ket oraja agyaltam , h neha en is olyan egoista tudok lenni es eszre sem veszem magam utana meg nem gyozok igyekezni a helyrehozasaban....:)))es ilyenkor ugy utalom magam.De hidd el ez meg a jobbik eset es azt jelenti van onkritikad.Egyebkent en se tudok aludni'''
2012. jún. 11. 00:31
15/19 anonim válasza:
Borzalmas napom volt, és még most is magam alatt vagyok. Remélem reggelre legalább az életkedvem visszajön.
2012. jún. 11. 00:42
16/19 anonim válasza:
Szomorú vasárnapom volt ... Este indult vissza a férjem Németországba dolgozni.Ilyenkor sirós vagyok egész nap,pedig tudom,hogy nem kellene őt is elszomoritanom vele.Most 4-5 hétig megint nem látom :( Aludni sem birok,olyan rossz,hogy nincs itthon,totál üres nélküle a lakás.
2012. jún. 11. 04:22
17/19 anonim válasza:
Utolsó de sajnálom!Tudom milyen ez mivel 6évig mi is ezt csináltuk még megnem untuk és kiköltöztünk hozzás!Kitartás neked!
Nekem jó volt a vasárnapom!Ez a hétfö nap lessz szar! :(
A vizsgázónak sok sikert!
2012. jún. 11. 06:04
18/19 anonim válasza:
A mai napom eddig jól telt,mert a South Park mindig földob.
2012. jún. 11. 10:03
19/19 anonim válasza:
06:04-nek :6 évig ?!Te jó ég... !Nem lehetett egyszerű,hogy birtátok?Tök jó,hogy mára már együtt éltek újra :). Hol vagytok,ha szabad megkérdeznem?Nálunk is az a terv,hogy kint telepedünk le,egy éven belül szeretnénk összehozni ;)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!