Miért nem tisztelik jobban az orvosokat?
Nem értek egyet az 1. válasszal. Bár valóban vannak pocsék orvosok, a helyzet az, hogy az emberek rengetegszer minden ok nélkül taposnak az orvosokba, illetve általános a populációban, hogy a nők lapjás meg a szomszéd mariska nénis pletykáknak nagyobb hitelt adnak, mint az orvosoknak, az orvosi kutatásoknak, papíroknak, tudományos kísérletekkel és tényekkel megalapozott gyógyászati vívmányoknak.
Ez nevetséges.
Én azért nem tisztelem őket, mert miattuk halt meg az anyám.
Ahelyett, hogy rendesen megvizsgálták volna, hogy miért nem emlékszik dolgokra, pszichológushoz küldték, pedig agyérelmeszedése volt. Tüdővizenyőben halt meg, pedig ötmillió vizsgálaton átesett és mégis minden egyes betegsége a boncoláson derült ki!!!
Azonkívül: pikkelysömörös vagyok (jelenleg tünetmentes) és a bőrdokik, akárhányszor mentem, trécseltek a barátnőjükkel, aki akkor ment be hozzájuk, alig figyeltek rám, kérdeztem valamit, nem válaszoltak, csak, azt, ahogy jónak látom, kérdeztem, hogy X, Y tartalmú kenőcsből mit ajánl, azt se tudta mit mondok, és muszáj voltam elmondani a nevét, pedig vártam, hogy ő ajánlana valami hasonló szert tartalmazó kenőcsöt a bőrömre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!