Az amerikaiak tényleg ilyenek?
Tudtok nevetni a magyarjainkon is? (ha a reklám jön be először, akkor várjátok végig, utána jön a lényeg)
17:03- én az összesre tudtam a válasz 1 kivételével(mohács).
De sztem az amcsiknak egyszerűbb kérdéseket tettek fel
Kérdező, nekik is és nekünk is azokat a kérdéseket tették fel, amit illene tudni. Más az ő világuk és más a miénk ezen a téren. De gondolj bele, ha rólunk ilyent terjesztenek, mit gondol az, aki nem ilyen béna, mint a válaszolók, hogy a külföldiek ne röhögjenek rajtunk? Ugyanezt érezhetik az értelmes, kulturált amerikaiak is egy ilyen videó láttán róluk. Hogy ez mindössze a bulvár sarkítása, és jó lenne, ha más is úgy tekintene rá.
Igen, sajnálatos, hogy magyarjaink se tudnak evidens dolgokat (vagy mégse olyan egyértelmű, hogy ezeket a kérdéseket tudni kéne minden magyarnak?). De sajnos ilyenné válnak azok, akik hagyják magukat a bulvár által irányítani, elfelejtik azt is, amit egykor tudtak, mert sokkal érdekesebb lesz számukra, hogy mibe keveredett már megint ez vagy az a sztár... vagy hogyan verekednek össze a showműsorokban...
Én találkoztam már amerikaiakkal, semmi probléma velük, nem ilyen buták, mint a videóban mutatott sarkított helyzet. Ez csak a bulvár, és a bulvár szenzációhajhász. Igen a magyar média is célzottan azokat vágta be, akik nem tudták zömében a válaszokat. Biztos, hogy sokkal több embert kérdeztek meg, aki válaszolt is, de aki tudta, az nem hír, az nem érdekes, azt kivágták.
Nézd, kérdező, gondolom, nem vicc önmagunkon ugyanilyenekért röhögni, csak más országokon, mert az olyan poén, a mi hülyéinken már nem akkora vicc...
De gondolkodj el arról, hogy talán nem kéne egy ilyen videó miatt megítélni az egészet. Nem, nem ilyenek az amerikaiak, mert én ismerek amerikaiakat, és sok értelmes van köztük, akik ezt a videót látva azt mondanák, hogy ők minden kérdésre tudnák a választ, miért ezeket a hülyéket vágják be, de vannak köztük ilyenek is, tény, mint ahogy köztünk is vannak, mégse vagyunk mind ilyenek. Nem igaz? Ez a média befolyásoló ereje, ha hagyod magad megvezetni, ugyanolyan lufifejű leszel egy idő után, mint azok, akik nem tudták a válaszokat a kérdésekre. Ne hagyd magad megvezetni.
Megfigyeltétek már, hogy arányait tekintve USA-nak nagyon kevés SAJÁT érdemleges művésze, tudósa, stb... van.
A legjobbak mindig más országokból jöttek, bevándorlók, stb... Persze ezzel a TÉNNYEL is lehet vitatkozni, aki azt akar. Az Amcsik akkor is sokkal hülyébbek átlagban! Csak meg kell nézni a politikájukat és a "kultúrájukat".
Miért van az, hogy ők termelik a legtöbb szemetet, a legtöbb energiát a pazarló F@sz életmódjuk viszi el. A szegény országokban pedig szenvednek az emberek miattuk (is). A Kiotói egyezményt meg nem írják alá. Köcsögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!