Meg Fidel Castro énekes??????????? :D :D bexarok a röhögéstől! :D :D
2009. júl. 12. 16:34
3/18 anonim válasza:
"What is the United Kingdom?" ááááááááááááááááááááááá :D :D
2009. júl. 12. 16:35
4/18 anonim válasza:
Boccs,megint én vagyok, szétírom a kérdésedet, de most fogom fel ezek miket mondanak :D Ausztrália helyén Korea, meg Irán, meg Franciaország, fantasztikus!!! :D :D
2009. júl. 12. 16:37
5/18 anonim válasza:
Igen, ezek a biorobotok. Az oktatási "reform" amit most csinálok Magyarországon ilyen szinvonalra süllyeszti az embereket vagy lehet még mélyebbre.
2009. júl. 12. 16:40
6/18 anonim válasza:
Nagyon naaagy :D
2009. júl. 12. 16:41
7/18 anonim válasza:
Egyszer nálunk is csináltak egy ilyen "felmérést". Természetes, hogy a műsorba az "érdekeset" vagyis a szégyenfoltot vágják be, nálunk is ez volt.
A válaszom az, hogy ahogy nálunk is vannak primitív felületes tudatlan emberek, Amerikában is vannak, DE nagyon sok intelligens, értelmes ember van az amerikaiak között, én személyesen találkoztam már amerikaiakkal, a válaszom az, hogy ők nem ilyen buták, mint amit ez a műsor mutat. A bulvár ott is ugyanazt csinálja, mint nálunk, de nem a valóságot tükrözi.
2009. júl. 12. 16:41
8/18 anonim válasza:
Tony Blair színész hahahahahahaha :D
John Glen az első ember a Holdon :D :D JÉZUSOM :D :D
A Star Wars megtörtént ááá :D
10 Eiffel torony van Párizsban :D :D :D
óóó gyerekek ez komoly????? Nagasaki meg Hirosima egy dzsúdó páros?? :D :D
Hol van a Berlini fal? Izraelben!! XD ááá szép volt :D
2009. júl. 12. 16:42
9/18 anonim válasza:
Nem is gondolnátok, de ha Magyarországn is készülne egy ilyen felmérés, itt is lennének ilyen gyöngyszemek... Ez nem csak az USA kiváltsága.
2009. júl. 12. 16:46
10/18 anonim válasza:
16:46 - Leírtam: KÉSZÜLT, valamelyik híradóban mutatták be néhány hónappal ezelőtt. Hasonló volt az eredmény. Attól még én pl. nem érzem magam hülyének, hogy a hülyéket vágták be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!