Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
a 15 éves fiam részegen állított haza. Még soha nem történt ilyen, jó tanuló, nem keveredett rossz társaságba, nem jár bulizni, tudtommal nem cigizik, mindig megbízok benne, amit kérek, azt megcsinálja, kivéve most.
2012. júl. 10. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb családban is megesik az ilyen :)

Ha nem válik rendszeresség, nem kell nagy ügyet csinálni belőle.

2012. júl. 10. 22:56
 2/4 anonim válasza:
29%

Nem viccből nem árusítanak 18 év alattiaknak szeszt.

Én nagyon komolyan elbeszélgetnék vele.

2012. júl. 10. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, anno az ántivilágban én is 15 évesen rúgtam be először... Igaz, ez már harmincon éve esett meg, de a világon semmi jelentősége... (még arra is emléxem, hogy jugó rumpunch nevű borzalomtól, KISZ-táborban, fogadásból:)) A komoly bünti az a másnaposság volt:)))

Foglalkozni azzal kell, ha ez többször ismétlődik... vagy megjelenik mondjuk az illető kamasz életvitelében a rendszeres alkohol-fogyasztás.

2012. júl. 11. 00:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ha komolyan berúgott, akkor elég büntetés lesz neki a másnaposság :D
2012. júl. 11. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!