Külföldre költözött magyarok! Van, aki megbánta?
Figyelt kérdés
Főleg olyanok válaszát várom, akik családostól mentek ki, vagy ott vállaltak gyermeket. De persze kíváncsi vagyok arra is aki egyedül ment. És hova mentetek?
Nem ismerek olyat, aki megbánta (kivéve aki 2 bőrönddel és némi pénzzel ment, h majd csak lesz valahogy, de nem lett)
2012. júl. 9. 23:47
11/12 anonim válasza:
Érdekelne, válaszadók, hogy most mit gondoltok? Külföldön vagytok még, ha igen, milyen?
Ha hazajöttetek, milyen?
Én is óriási dilemmavan vagyok (hazajöttem, de nem érzem jól magam)
12/12 A kérdező kommentje:
Szia. Én amikor kérdeztem, azért kérdeztem, mert kiköltözés előtt álltunk. Azóta is itt vagyunk külföldön, azóta mar 8 éves az itt született gyerekünk. Mi jól érezzük magunkat. Te miért bantad meg, hogy hazamentél?
2021. okt. 4. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!