Miért sokan utalják az iraki emberek? 26/N
Nemrég feltettem egy kérdés és csak rossz válaszokat kaptam és kiderült hogy nagyon nem kedveliték őket
meg lehet tudni hogy miért is
Mert muszlimok.
Az európai értékrend felfogás ,gondolkodás nem fér össze a muszlimokéval.Egyedül Törökország ami felvilágosult muszlim ország.
Az irakiakat egyébként azért még mert sok köztök a terrorista.
Bár nem értem miért pont Irak , sajnos sok muszlim fundamentalista van és nem csak irakiak.
Nem utáljuk a muszlimokat egészen addig amíg el nem kezdenek nőket dobálni mert nem hordanak fejkendőt.
Nekik kell alkalmazkodni ha Európában akarnak élni és nem nekünk!Sokuk erre képtelen és ezért utálják őket.
Én nem tudok saját véleményt írni, csak amit a férjem mesélt. Ő többször volt kint munka miatt, és semmi rosszat nem tapasztalt. Igaz, hogy Ők Kurdisztánban dolgoznak, és a kurdok külön nemzetségnek tartják magukat. Mintha állam lenne az államban.
Nemsokára repül megint, és Ő egyáltalán nem fél. Azt mondja, hogy akikkel személyes kapcsolatba kerülnek mind normális, kulturált, becsületes ember.
Visszaolvastam. Téged az itthon élő irakiakról alkotott vélemény érdekel?!
Hát arról nem tudok sokat írni, de én nem utálom Őket.
Meg sem tudjuk különböztetni az egyik közel-keleti embert a másiktól, nemhogy még utálni is...
Amik itt elhangzottak ellenérvként, azok a média által sulykolt sztereotípiák. Valódi tapasztalat nincs mögöttük. Tehát a magyarok nem utálják az irakiakat, csak a muszlimokkal kapcsolatos felszínes ismereteiket vetítik ki a kérdés kapcsán is. Nincs valódi probléma, csak valakiknek érdekében áll szembeállítani a kultúráinkat. Láthatóan sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!