Miért utálják ENNYIRE Justin Biebert az emberek?
Mert a Twillightot miért divat utálni? A Harry Pottert miért divat utálni? :D
Ugyanazért :) Mert az emberek hülyék :)
MI AZ HOGY DIVAT UTÁLNI?? ezt a marhaságot.
igen, én utálom. hogy miért? mert egy senki. kábé három hangot tud kinyikorogni magából, idegesítő fejhangon. 16 éves, de úgy viselkedik, mint ha tíz lenne.
az "U smile" nevű számot láttam tőle a klippel együtt. okádnék. egyáltalán SEMMI tehetsége nincs. ismerek olyat aki rajong érte. kábé fél órán keresztül beszélgettünk, a végén teljesen kifogyott az észérvekből, csak annyit bírt mondani hogy ha nem tetszik ne hallgassam. de én nem tudom annyival elintézni, hogy nem hallgatom. egyszerűen sérti az ízlésemet, meg az erkölcsi érzékemet, azzal, hogy kb egy hónap alatt sok millió dollárral telenyomták, óriási imidzset csináltak neki, meg ezalatt megtanult alapszinten gitározni és zongorázni (amit AKÁRKI meg tud csinálni), és kész. ennyi. azért szeretik, mert jóképű, és itt a jó tulajdonságainak a felsorolása véget is ér. nem véletlen, hogy a koncerteken a tömeg 99%-a 12-16 éves, nyálcsorgató tinilányokból áll.
körülbelül olyan szinten van, mint SP. valami nulla az egész ember, mégis szeretik... nem a tehetsége miatt lett híres, hanem a PÉÉÉNZ miatt ami amerikában az ISTEN.
tehát: van pénze, meg egy jó kis pofija, és máris eladható?
a személy, aki sztárolja és akivel vitáztam (milyen meglepő, hogy 15 éves lány) azt mondja, hogy ez a kisfiú (igen jól írtad) tud énekelni, meg gitározni, meg zongorázni, és még helyes is, ezért szereti.
NEM.
nem tud gitározni, és nem tud énekelni. aki ezeket tudja, az itt kezdődik:
http://www.youtube.com/watch?v=Z_Tj6mZwzL0
a zongorázását láttam a fent említett "zenében", hát inkább nem is mondok semmit. egy üres kis dallamka.
mondhatják még, hogy csak azért nem tetszik nekem, mert nem az én stílusom. való igaz, a rockot meg a metált részesítem előnyben, DE: nem szólom le pl. Vásáry Andrét, mert kiváló hangja van. nem az én stílusom, de nem is b.zizok, mert elismerem hogy tehetséggel és szorgalommal érte el azt amit elért.
írtam a gondolataimat egymás után, bocsánat ha valamit esetleg kétszer írtam, vagy érthetetlen, de nem tudok napirendre térni a felett hogy az ilyen hírességek (hannah montana, satöbbi) nem is azért híresek, mert jók.
vigasztal a tudat, hogy JB tíz éve se volt, és tíz év múlva se lesz, a többi éppen felkapott celebbel együtt (pl. david guetta, aki megint csak egy noname figura, aki olyan zenéket csinál, amit a fél világ hallgat, holott elképesztően minimalisztikusak.)
Én nem nagyon szoktam fikázni meg versenyszerűen alázni, de ettől függetlenül utálom, amit megtestesít. Véleményem szerint aki még nem kezdett el mutálni, azt ne sztárolják, mert az még kisfiú. Tipikus mai amerikai sztár, alátoltak egy csomó pénzt, kapott egy imidzset aztán mehet is a képernyőre. Rühellem az ilyen kreált sztárokat, miattuk nem megy már normális zene a rádióban. Arról van mindössze szó, hogy valamelyik nagyokos kitalálta, hogy ugyan már a 12 éveseket is ösztönözzék lemezvásárlásra. Biztos kimutatta valamilyen statisztika, hogy ők vásárolnak a legkevesebbet, ezért bedobták nekik Justin Biebert. Nekik meg aztán nem kellenek észérvek, nem értenek a zenéhez, nem értik meg, hogy két hét alatt nem lehet megtanulni gitározni...
A zenéje meg egész egyszerűen minősíthetetlen, nincs hozzáfűznivalóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!