Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálják ENNYIRE Justin...

Miért utálják ENNYIRE Justin Biebert az emberek?

Figyelt kérdés
Nem ismertem eddig, de már annyi helyen láttam ezt a gyűlölködést iránta, hogy mondom beírom a YouTube-ra, valami Eenie Meenie (?) c. számot hallgattam meg tőle, hát nem mondom, hogy értelmes volt, de azért... Szerintem tök jó volt a dallama, a ritmusa, a gyereknek sincs rossz hangja, meg ráadásul szép is az a kisfiú... Persze, nem kell mindenkinek szeretni, az természetes, de én azt nem értem, hogy mire fel van ez a hatalmas gyűlölet iránta... Mi olyan végtelenül rossz benne??
2011. jan. 22. 16:10
1 2
 11/16 Snoopy94 válasza:
aki ezt a linket küldte meglátszik hogy milyen ember http://www.youtube.com/watch?v=Z_Tj6mZwzL0 ........ rhoadt bakancsos -.-"
2012. okt. 8. 20:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Drága utolsó,

ügye tudod, hogy ezzel, hogy megosztod a linkjét, fröcsögve, hogy milyen ócska, egyre csak növeled a nézettségét, biztatva, hogy több ilyet és ilyent csináljon, hiszen ezt nézik az emberek?

Kvázi ezzel a megosztással is pénzhez juttattad az utáltadat, sőt, növelted a magabiztosságát, biztosítottad a producereknél, marketingeseknél, hogy a jelenség, amit kreáltak, az JÓ, hiszen mennyien nézik.

Vicces dolog, mi? A média remekül átmosott - gyűlölködünk, fröcsögünk, és közben ebből emberek, pl Justin Beiber (és a stábja) remekül megélnek. Ők nem azért kapják a pénzt, hogy szeressék az adott embert. Ők pl youtube-on a reklámok után kapják a pénzt (és nem is keveset) amikor te gyűlölködve meghallgatod, megosztod a zenéjét.

Őszinte gratulációm! Utálatoddal még gazdagabbá, még híresebbé tetted azt, akit utálsz :D Ennyi erővel pénzt is utalhatsz neki :)

2012. okt. 8. 21:26
 13/16 anonim válasza:
Am.egy csomoan szeretik.....(mondjuk az nem én vagyok,egyéni véleményem nem divat,egyszerűen más az izlésem.)
2013. dec. 7. 19:19
 14/16 anonim válasza:
mert a saját nagy annya elött pucéran énekel ráadásul rendőri felügyelettel grafitizik az utcán de azt hiszem ki is tiltották az országból. Na röviden ennyiért utálom de 1-2 számát kedvelem.
2014. jan. 6. 15:11
 15/16 anonim válasza:

Hát, én 13 éves vagyok, de nem egy a "nyálcsorgató tinicsapatból". Szerencsére.

Nem szólom le amit csinál, egyrészt azért, mert nem értek hozzá, másrészt azért, mert tulajdonképpen még gyerek. Ha majd felnőtt lesz, 18 éven felüli, példának erejéért 20, és akkor képes lesz már mutált hangon JÓL énekelni, akkor majd lehet mondani, hogy JÓ. Egyenlőre még olyat csinál, amit egy jó hangú 15-16 éves simán leutánozhat, csak hát nem mindenki néz ki így, nem ennyire felkapott. Ha 5 év múlva sem tűnik el a süllyesztőben, akkor tényleg lehet róla értelmes véleményt mondani.

2014. jan. 10. 18:37
 16/16 anonim válasza:
Neharagudj, hogy évekkel később válaszolok, de a véleményem ugyan az. Nos tehát. Itt nem Justinra célzok,de ismersz te egyáltalán olyan celebet akit nem utál senki? Mert szerintem nincs olyan. A one Direction tagjait leb*zizzák, Selenát egy k@rvának tartják, Justint melegnek. Ezek közül egyik sem igaz. Én még csak elképzelni sem merem milyen lehet úgy felnőni hogy a fél világ utál, akárhova megyek jön a sajtó, és ez minden egyes áldott nap így van velük...Nyilván ők sem tökéletesek ahogy senki sem. De nemkéne utálni őket. Visszatérve a kérdésedre. Némi féltékenység is van benne,azért is utálják. És mielőtt jönnének az olyan komik hogy "miért lennénk féltékenyek egy melegre?-.-" nos azért, mert nem ti vagytok ő, nem titeket imád több mint 50 millió ember. Sztem a válaszom alapján levehetted hogy egy belieber vagyok.:)
2014. júl. 8. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!