Miért utálják egymást a különböző zenei ízlésű emberek?
A zenei ízlés? Hagyjuk már! Tele vagyok olyan barátokkal akik annyira tökéletesen mást hallgatnak, de van más témánk is. Nem mondom szoktuk néha fikázni azt amit a másik hallgat, de már csak poénból.
Akinek nincs más témája ezen kívül, annak az IQ szintjéről árulkodik ez, de elég rendesen.
Nos én csak a punk-okról,és a skinhead-ekről tudok beszélni.
Egyszerű:
a skinhead-ek(a mostani skinhead-ek!az EREDETI skinhead-ek hagyjuk ki,mert azok pont nem voltak sem rasszisták,sem egyéb szélsőséges nézeteket valló emberek,sőt!Négerek voltak főleg a tagjai,de most ebbe nem mennék bele.akit érdekel,az nézzen utána) faszisták,szélsőjobbosok 99%ban,míg a punk-ok antifasiszták,és ha úgy nézzük,akkor baloldaliak.Hát kb ezért.
mondjuk h miért utálják a skinhead-ek a rap-pereket,azt nemtudom.Talán azért,mert a nagyrészük műveletlen buta emberekből áll,és nem azt nézik h azok is emberek,akik Hip-Hop ot hallgatnak,hanem azt,h ők "milyen sz.rok,h ilyen sz.r zenét hallgattnak,és csak egy múfaj van,az pedig a rock(most ne bontsuk fel,de azért nem kell most ide venni a punk-ot)."
én legalábbis így látom
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!