Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálják egymást a...

Miért utálják egymást a különböző zenei ízlésű emberek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert semmi problémájuk nincs, és mind jól tudjuk, hogy ha valakinek nincs semmi problémája, akkor csinál magának.
2009. jún. 6. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
szerintem a zenei izlés finomabban lehet világnézet is, és árulkodik az ember iq szintjéről. bár ez nem utálásra való ok, de szerintem elég ahhoz, hogy szoros barátság ne fűződjön köztük.
2009. jún. 6. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

A zenei ízlés? Hagyjuk már! Tele vagyok olyan barátokkal akik annyira tökéletesen mást hallgatnak, de van más témánk is. Nem mondom szoktuk néha fikázni azt amit a másik hallgat, de már csak poénból.

Akinek nincs más témája ezen kívül, annak az IQ szintjéről árulkodik ez, de elég rendesen.

2009. jún. 6. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem pl. egy olyan barátom sincs aki ugyanazt szereti mint én . Sőt ! Egy olyan osztálytársam sincs...de még a suliban is csak 3 srác van, ennek ellenére eggyik sráccal sem barátkozom , mert ott vannak az igazi barátaim akiket nem a zenei ízlésük miatt kedvelek . :)
2009. jún. 13. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert szimplán gyerekesek.
2009. jún. 22. 00:41
 6/7 anonim válasza:

Nos én csak a punk-okról,és a skinhead-ekről tudok beszélni.

Egyszerű:

a skinhead-ek(a mostani skinhead-ek!az EREDETI skinhead-ek hagyjuk ki,mert azok pont nem voltak sem rasszisták,sem egyéb szélsőséges nézeteket valló emberek,sőt!Négerek voltak főleg a tagjai,de most ebbe nem mennék bele.akit érdekel,az nézzen utána) faszisták,szélsőjobbosok 99%ban,míg a punk-ok antifasiszták,és ha úgy nézzük,akkor baloldaliak.Hát kb ezért.

mondjuk h miért utálják a skinhead-ek a rap-pereket,azt nemtudom.Talán azért,mert a nagyrészük műveletlen buta emberekből áll,és nem azt nézik h azok is emberek,akik Hip-Hop ot hallgatnak,hanem azt,h ők "milyen sz.rok,h ilyen sz.r zenét hallgattnak,és csak egy múfaj van,az pedig a rock(most ne bontsuk fel,de azért nem kell most ide venni a punk-ot)."

én legalábbis így látom

16F

2010. máj. 15. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert nem tudják, hogy ízlésekről fölösleges vitázni.:)
2010. szept. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!