Igazán jó sorozatokat keresek. Ötletek?
Figyelt kérdés
A kórházsorozatokon, meg a vámpíros sztorikon kívül nyitott vagyok az ötletekre. A következőket már végignéztem:
How I Met Your Mother
The Big Bang Theory
Sex and the City
Desperate Housewives
Friends
Köszönöm!
2012. júl. 9. 18:12
2/3 anonim válasza:
Az eddig nézett sorozataid alapján szerintem ezek tetszenének: Cougar Town, Chuck, New Girl
Ezek már nem biztos: Boardwalk Empire, The Sopranos, Dexter, Criminal Minds, Californication, Community, Weeds, Bored to Death, Sherlock
Háborús minisorozatok: Band of Brothers, The Pacific
3/3 anonim válasza:
Az én kedvenc sorozataim a Game of Thrones, Pushing Daisies, Lost, Scrubs, Shameless US, Skins UK, Dexter, Community, Breaking Bad, House, Misfits, Once Upon a Time, és a Sherlock. Ezek mind nagyon jók, és igényesen meg vannak csinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!