Kommunikációs kézség hiány, ötletek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Az a helyzet,hogy megismertem életem értelmét,lassan egy éve együtt vagyunk,de van egy nagy probléma velem.Szóval a párome gy nagyon kommunikatív ember,bárhol,bármikor bárkivel képes bármiről elbeszélgetni,legyen az egy idegen vagy egy régen ismert barát.Nagyon gyakran járunk igy társaságba,ahol vannak egy páran,de én általában szótlanul ülök,a párom megért engem,de én nem tudom elfogadni ezt,ugy érzem h a többiek ezért tiszta béna embernek tartanak,pedig párom szerint nagyon si kedvelnek,de én változtatni akarok.Hogyan fejleszthetném a kom. kézségeim? Annyira rosz h soha nem tudok megszolalni,azonnal zavarba jövök ha hozzám szolnak,és alig tudok reagálni.hogyan indulhatnék el a jó uton? :S2012. febr. 13. 11:40
1/3 anonim válasza:
A kisebbrendűségi érzésedet kellene legyőzni. Volt egy régi film, amiben a főszereplőnek egy szemüveg segített, amivel ruha nélkül látta az embereket. Szóval próbáld meg őket pucéran elképzelni, és máris mókásabb lesz, talán feloldódsz tőle kicsit. De a lényeg, hogy semmivel sem vagy kevesebb, mint mások. Minden csak előadásmód kérdése, és mások is sokszor azért tűnnek okosabbnak, komolyabbnak, stb., mert jól adják elő. Ezt folyamatosan tarts fejben. :)
2/3 Bence_ válasza:
Mit érzel amikor megszólítanak? Pároddal sokat beszélsz, vagy vele is inkább szótlan vagy?
3/3 anonim válasza:
Ugyan ezt élem át, mint te, csak 1 évvel vagyok idősebb. És a barátom is pontosan olyan, mint a tiéd( persze a leírtak alapján)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!