Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy ismerősöm fia azt mondta...

Egy ismerősöm fia azt mondta belehal ha nem veszik fel jogásznak. Szerintetek komolyan gondolta vagy csak el van keseredve?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
CSak nagyon akarja. DE sikertelen felvételi után is van élet (három felvételi kör az orvosira jól belémverte ezt, hidd el:)) Majd kiheveri, ha nem sikerül! De drukkoljunk neki, hogy menjen!
2012. júl. 9. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Szia!

Jogászként úgy se tud elhelyezkedni.

2012. júl. 9. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak az elkeseredettség beszél belőle.De azért nem ártana elmondani neki,hogy jövőre (ha idén nem) sikerülni fog neki stb.
2012. júl. 9. 11:38
 4/6 A kérdező kommentje:
kettővel van több pontja mint amennyi tavaly kellett
2012. júl. 9. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem fél, és nem is alaptalanul, hiszen szeptemberől csak Pesten van államilag támogatott jogi képzés, jövő szeptembertől meg már ott is fizetős lesz.

Szóval, ha idén nem jut be, akkor nagy bajban lesz (mondjuk, ha ki tudja fizetni hitel nélkül a tandíjat, akkor nem).

2012. júl. 11. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy tudja-e egyáltalán, mi az, amiért majd meghal. A joghallgatók fele rájön az egyetem közben, hogy ezt nem neki találták ki és egyáltalán nem így képzelte el a jogi tanulmányokat. Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ma Mo.-n mi vonz valakit ebben a pályában, ami vagy 6 évnyi száraz magolással, több évnyi ráfizetéses, éhbéres bojtárkodással, majd sok-sok évnyi küzdelemmel jár, hogy a tengernyi jogász között egyáltalán felfigyeljenek a nevére. Ha valaha is felfigyelnek rá. Persze más, ha van protekciója.
2012. júl. 21. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!