Mi viszi rá az embereket, hogy vonat elé ugorjanak? Szerintem ez a legcsúnyább halál
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 14:43
11/14 anonim válasza:
ma 15:08
ha ilyen stílusban mondod el a véleményed élőben is és ismeretlenül véleményt alkotsz főleg tapasztalatok nélkül(mert általában az magyaráz így akinek vagy ki van nyalva a segge vagy nincsenek problémai) akkor ártottál, csak nem veszed észre.
12/14 anonim válasza:
Az öngyilkosság magánügy, ha valaha egyszer sort kerítenék rá, otthonomban, egyedül, a négy fal között csinálnám, nem nyilvánosan, ennyi idegen szeme előtt vagy akár testi épségüket veszélyeztetve.
A kérdésre válaszolva: bizonyára nagyon el vannak keseredve, vagy menthetetlen betegek, de az egyik legcsúnyább halálnem, valóban.
13/14 anonim válasza:
Ha öngyi lennék én is a vonatot választanám, gyors biztos és viszonylag fájdalommentes lehet. Lehetőleg éjjel egy kihaltabb részen tenném meg.
14/14 anonim válasza:
Tudok én ennél százszór humánusabb öngyilkossági módokat is. Amúgy a legaljasabb mindközül a leöntöd magad benzinnel és elégeted magad elevenen. Az egy rohadt halál, csak a legádázabb ellenségeimnek kívánnám, amugy szörnyűség. A vonatos kalandban meg ugye az a baj,hogy sok jóember,aki időre szeretne mennei valahova, mondjuk munkaelyre, azok késnek, felborul a napirendjük csak azért mert egy tetű pont így szándékozik bevégezni. Annyi más lehetőség van, mér kell pont ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!