Szerintetek 42éves nő nem öreg még egy tetováláshoz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 13:39
1/15 anonim válasza:
...nekem, nem tetszik a tetoválás! Utálatos.
2/15 Pietrosol válasza:
Szia!
Soha,senki,semmihez nem öreg,amennyiben a dolog jó érzéssel tölti el!
3/15 anonim válasza:
Jó lenne egy kép, persze arc nélkül. Van hervadt, de magát 20 évesnek érző nevetséges 40-es, és van csinos, fitt, 30-nak kinéző, ízléses negyvenes is. Az előbbin röhej lenne (plusz, a ráncos tetkó még gusztustalan is).
4/15 anonim válasza:
anyám is tetkót akar és 40 éves. én nagyon szégyellném ha egy nagy rózsával a karján sétálna velem. ha 20 évesen csináltatta volna akkor azt mondom hogy jó de szerintem nem jó hogy tetováltatja magát egy 42 éves nő. ahogy a piercing sem való.
5/15 anonim válasza:
Magánügye, mindenki akkor tetováltat, amikor akar, és azt, amit akar. Nem kell mások véleményével foglalkozni, elvégre nem az ő testükről van szó. Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, ha a 42 éves nő tetoválást szeretne, csináltasson! :)
6/15 anonim válasza:
Én 45! vagyok, és engem is foglalkoztat a tetoválás gondolata. Persze mindenképpen valami ízléses, diszkrét dolog érdekel, nem feltűnő helyen. Szerintem vágj bele bátran, mért kell 40 éven túl magyarázkodnunk a tetteinkért?
Ja, ezt említettem a lányomnak, /nincs tetoválása/, és azt mondta, hogy születésnapomra "megkapom".
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is úgy gondolom,hogy az a legfontosabb,hogy nekem tetszen és örömet okozzon.A családom is mellettem van.Nagyon jól esett a 2. válasz.Nagyon köszsönöm Neked.
2012. júl. 10. 08:30
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!