Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szegények miért várnák el,...

A szegények miért várnák el, hogy a gazdagabbak adjanak nekik?

Figyelt kérdés
Sokat hallok ilyet, hogy miért nem lehet egyenlő mindenki, meg a szemét gazdag emberek miért nem adnak azoknak akik szegényebbek... de ugyan miért kéne adni nekik? Keressék meg ők is maguknak. Keressenek egy jobb állást, fogjanak olyanba amiben jó lehetőség van és máris jobban állnának. Ehhez már lusták vagy mi?
2009. júl. 10. 21:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
63%
Megnézném a rendörsorfal arcát hogy mit lépnének, ha a sok szegény gyerek menne oda tüntetni... Azokba is belerugnának, meg lefujnák öket gázsprével?
2009. júl. 12. 00:20
 22/24 anonim ***** válasza:
35%

Ja igen, gitározni. A szegény ember hol tud gitározni? Szted mindenkinek olyan ku r va olcsó kipengetni egy gitárravalót? Látod még ehhez is hülye vagy....bocs

" a tescoban már 7 ezer ft ért utánnadvágnak egy gitárt "

Boccs....

2009. júl. 12. 00:22
 23/24 anonim ***** válasza:
00:22, ezt meséld el a hajléktalannak aki napi max. 1000 ft-ot kuporgat össze, azt is kajára, boccs.....
2009. júl. 12. 09:37
 24/24 anonim válasza:
65%

Nem kell panaszkodnom jó élek , nagy kocsi , nagy ház ,és sokáig adakoztam a rászorulóknak ( 1-2 millió évente) stb..

DE egyszer .. A mezőgazdasági szektroban dolgozok és megesett néhány éve , hogy sürgősen kellett volna valami olyan munkás , aki csak ilyen alapvető munkákat csinál pl: kívülről lemossa a gépeket stb..

Tehát bementem egy hajléktalan szállóra , és megkérdeztem nem-e akar valaki alkalmi munkát csinálni ,... szinte körberöhögtek.

Azóta 1 fillért se adok , és akkor sem fogok soha többet ha előttem fognak éhendögleni !!

2009. júl. 30. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!