Hogy legyek népszerű a suliban? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Jövő évben mi leszünk a végzősök és szeretnék népszerű lenni. Volt tavaly egy lány, és sok mindenkivel jóban volt, nagyon bírtam a csajt, megtudott nevettetni ha baj volt és sokat segített. Barátok is vagyunk. De nem állíthatok oda hozzá úgy, hogy "Bocsi, szeretnék népszerű lenni, mit csináljak?". Elég furi lenne. Tudnátok segíteni? És nem kérek olyat, hogy inkább tanuljak, mert jól tanulok. Ha hiszitek, ha nem! Köszi előre is.2012. júl. 5. 13:50
1/3 anonim válasza:
Egy népszerű kölöknek jó a humora és sok spanja, kinn van a folyosón és nem ücsörög egymagában a teremben. Hát így legyél népszerű. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ilyen is vagyok. Sok haverom van és sose vagyok szünetekben bent a teremben.;) De nem sokan "ismernek".:D
2012. júl. 10. 10:00
3/3 iq fighter2 válasza:
szerintem ha a tanulásra koncentrálsz jobb lessz az életed ne a hülye népszerűségen törd magad ha sokat és jól tanulsz akkor sikeres leszel ha felnöss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!