Mihez van kedvetek ebben a gatyarohasztó hőségben? Hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 17:04
12/18 anonim válasza:
1 hónapja vámpírosat játszok lehúzott redőnnyel, és folyamatos ventivel....meg ha tehetem ki se lépek egész nap...előre félek h 2 hét és meló, de légkondis melóhely szinte áldás lesz...
13/18 Alaque válasza:
Semmihez, de még így is jobb, mintha mínusz akármennyi lenne. Aki úgy gondolja, hogy ez rosszabb, annak javaslom, hogy próbálja ki, hogy télen mínusz húsz fokban kinyitja az ablakot, és próbáljon meg úgy eltölteni egy éjszakát.
El vagytok ti tunyulva, az a ti bajotok! Amíg a légkondis kocsitoktól elértek a légkondis lakásotokba, három infarktust kihordtok lábon! Mi lett volna veletek százötven évvel ez előtt a vadnyugaton?
Egyébként jó tanács:
Fogsz egy rongyot, bevizezed és a billentyűzet fölé görnyedő hátadra teríted! Meglepően hatékony.
14/18 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem valamihez, de egyedul nem kivitelezheto :))
15/18 anonim válasza:
én azt csinálom hogy olyan műanya dobozokat amiket lehet venni zödcséget teszek bele vizet és beteszem a fagyasztóba este és amikor kezdődik a meleg akkor ráteszem a combom belső felére vagy a csuklóm alá teszem a kezem alsó oldalán az ütőérre csak az első 2-3 másodpercben hideg és néhány perc után lehűt
16/18 anonim válasza:
Én meg már 3. hete hogy betonozok napi 12 órát mint nyári munka, jól fizetnek de meg b****i az időjárás és még 2 hétig ilyen lesz :S
17/18 A kérdező kommentje:
Néhány nappal ezelőtt a parkolóból figyeltem az útépítő munkásokat. Szerencsére volt a munkaterületen egy túzcsap. Volt, aki még a sapjába is vizet engedett, kicsit megrázta és a fejébe csapta. Nagyon sajnáltam őket. Az jutott eszembe, komolyan gondolja-e valaki, hogy ezek az emberek 65-67 éves korukig bírják ezt a munkát. Tizen voltak. Megkértem az ottani cukrászdát, vigyenek ki 10 darab eg gombócos fagyit a munkásoknak. Legalább néhány percre jobban érezték magukat.
2012. júl. 4. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!