Ti melyik könyveket választanátok?
Figyelt kérdés
A nyáron 3 könyvet kell elolvasnunk, és ezekből olvasónaplót írni. Szerintetek melyek kötnének le leginkább egy 16 éves fiút?
Walter Scott: Ivanhoe
Jókai: Ocskai László
A janicsárok végnapjai
Erdély aranykora
Török világ Magyarországon
Szeretve mind a vérpadig
Gárdonyi:Láthatatlan ember
Fekete István: A koppányi aga testamentuma
Ezek közül kéne 3. Szerintetek?
2012. jún. 30. 22:54
1/7 anonim válasza:
Ivanhoe mindenképp, Walter Scott nagyon jól ír. Persze néha leakad egy-egy témán oldalakon keresztül, de ez minden korabeli könyvben így van. Én speciel át szoktam ezeket lapozni :D
A koppányi aga testamentumát is érdemes elolvasni, az is jó sztori. És nem is olyan hosszú, és jó a stílusa.
Harmadiknak talán a Láthatatlan embert választanám.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A láthatatlan emberre én is gondoltam, meg az Ivanhoe-ra is. Akkor még a Koppányi aga testamentumát. :)
2012. jún. 30. 23:10
3/7 anonim válasza:
Imádom az Ivanhoe-t:) Mellé még a Gárdonyi könyvet és A koppányi aga testamentumát választanám. 19/l
4/7 Andizsuzsi válasza:
Nagyon jó könyvek, szerencséd van a magyar tanároddal, hogy ilyeneket kaptatok. A választásaid nekem is nagyon tetszenek. Bár már sajnos eléggé megkopott az irodalom tudásom, de Ocskay nem a Szeretve mind a vérpadig szereplője?
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, a koppányi aga testamentumán kívül egyikkel sem találkoztam még :)
2012. júl. 1. 11:14
6/7 justalittlegirl2 válasza:
én is a Koppányi aga testamentumát választanám,nagyon jól lehet rajta aludni, de amúgy jó könyv :)
7/7 anonim válasza:
A Láthatatlan embert mindenképp!!!
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!