Tudnátok ajánlani érdekes könyveket?
Figyelt kérdés
az elgondolkodtató, filozófáló történeteket szeretem, esetleg valami pszichológiai téma vagy tudományos mint Stephen Hawking tőle most szeretném beszerzni Az idő rövid történetét + Dosztojevszkij Bűn és bűnhődést is. tehát ilyesmiket :)2012. máj. 21. 00:10
1/6 anonim válasza:
Ez nekem nagyon tetszett: [link]
2/6 beglerbég válasza:
Szerintem Faust dokinak a tortenete eleg elgondolkodtato. Ajanlom a Marlowe fele kiadast. Meg Edgar Allan Poe: The Pit and the Pendulum c. muvet. Ez picinyt pszichos, omm, nos, horror. :)
3/6 anonim válasza:
Szia!
H.G. Wells, Stanislaw Lem, Poe műveit ajánlom, ezek rővid történetek, de nagyon elgondolkodtatóak.
Érdekes még E.Chalmers: Az agy csodálatos öngyógyító képessége című kgnyve.
Üdv. Péter
4/6 A kérdező kommentje:
jókat írtatok köszönöm
2012. máj. 21. 12:50
5/6 anonim válasza:
Ha szereted a lélektani regényeket is, akkor Bihari Klára - Elvált asszony. A címében is benne van, miről, illetve kiről szól. Nekem nagyon tetszett. :)
6/6 A kérdező kommentje:
igen köszi
2012. máj. 22. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!