Tudnátok ajánlani ilyen lányos, de mégis érdekes könyveket?
A burok - ezt mindenképp olvasd el! nem átlagos, felszínes csajos könyv ( még ha a rövid ismertető alapján annak is tűnik :D) egyszerűen fantasztikus :) tényleg olvasd el! [link]
aztán jönnek a klasszikusok:
Büszkeség és balítélet - gyönyörű! egyszerűen nem lehet megunni :) imádom :) [link]
Jane eyre - ez is fantasztikus, egyáltalán nem tipikus.... imádtam! [link]
aztán...
Jane Austen naplója - annyira szívfacsaróan gyönyörű, hogy belehalok :D ebbe a történetbe bele van szőve egy szerelmi szál, ami, mondjuk nem biztos, hogy volt az írónő életében... nem unalmas, hanem felettébb izgalmas, életrajzi regény!
Charlotte Bronte titkos naplója - hmmm... nem is tudom, hogy melyik tetszett jobban... talán ez :) de tényleg nem tudok dönteni... áhhh...annyira imádom! :D <3 [link]
hmmm...
aztán még nagyon szerettem, a Kalózok! c. könyvet is Celia Rees-től :)
[link] hmmm.. és úgy látom, 22 értékelésből, 5-ből 4.99 - es átlaga van! :D az azért már valami! :D na jó, most hirtelen ennyi jutott eszembe :) majd még írok, ha eszembe jut valami... Ha nem nagy gond, akkor meg tudnád írni, hogy hogy melyiket szándékozol majd elolvasnii, hogy miért pont azt, és hogy hogyan tetszett :) 8 kíváncsi típus vagyok :D) köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!