Daniel Quinn Izmael című könyve nagy hatással volt rám. Tudnátok ajánlani hasonló könyveket?
Most olvastam én is el az Izmaelt. Régebben találkoztam hasonlóval. Ez olyan könyv, aminek az írója egy regénytrilógia főszereplője... A neve Julius Andan, a könyv címe: A világ a színfalak mögött. A regény, amiből kilépett, Duncan Shelley: Az elme harcosai trilógia. Nem tényekről lebbent fel fátylat, de nagyon feltár valós összefüggéseket, és nem a paranoia volt előbb, hanem az elemzés. Ami furcsaság mint emberiséget irányító erő megjelenik, az lehetne akármi más is. A mi félrevezetésünk mikéntje teljesen igaz, és tényleg messze nem lehetetlen, hogy úgy működik a nagyban játszók világa, ahogy leírja. Először a regényeket kóstold, ha időd és türelmed engedi. Szép történet, de elég hosszú, és nagyon nem adagolja Andan úr tényfeltáró könyvének részleteit érthető okokból.
Kötelező: Aldous Huxley: Szép új világ
Mindenekelőtt viszont Orwell: 1984
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!