Ti melyik szobatársat választanátok?
Munkát kaptam egyetem mellett, ezért be kell költöznöm a koliba 2 honapra. egyedül nem lehetek, egy csaj volt egyedül, de most áprilisban még egy kiköltözött, ugyhogy két emberhez mehetek. mind a kettőt ismerem.
egyikkel jóban vagyok, csak épp bulis csajszi, sokan járnak a szobájára. és hétvégén is itt van.
a másikat az egész egyetemen kb 2 ember kedveli. folyton beszél, okoskodik meg ilyesmi. pénteken megy, vasárnap jön.
mivel suli mellett dolgoznék még, ezért akarnék egy kis pihenést is.és nem tudom kit válasszak. nekik május 1-jéig kellett volna összeköltözni, csak mivel jövök én, nem költöztek. és most rajtam a választás hogy kit választok. ti mit döntenétek?
Én a másodikat. Mert ott csak egy ember van, aki zavarhat, és azt nem nehéz megoldani.
A másiknál ha állandó jövés-menés van, akkor ott se pihenni se tanulni nem fogsz tudni, mert miattad nem fog leállni azzal, hogy mindenkit behiv a szobába.
csak épp a bulizossal vagyok jóban, együtt is szoktunk ülni előadásokon. a másik meg lehet hogy nem bulizik, de okoskodik, beszél egész nap. egyik szempontból ő jobb, másikból a másik. és egyszerűen nem tudok dönteni. beszéltem másokkal, úgymond a ő a koli lúzere, senki sem szereti őt, ezért nincs is senkije.
úgy örültem mikor megkaptam a munkát, most meg ilyen gondom van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!