Kit választanátok és miért? (többi lent)
Férjem legjobb tulajdonságai: nagyon nyugodt, higgadt, empatikus (de még sorolhatnám, mert sok-sok jó tulajdonsága van).
Legrosszabb tulajdonsága talán az, hogy néha nehezen hoz meg döntéseket.
Egyik legjobb barátom.
Legjobb tulajdonságai: Okos, nyitott mindenre, megmondja a frankót, sz*rból is épít légvárakat.
Legrosszabb tulajdonságai: Nem veszi észre, hogy sokkal többre vihetné az életben.
Nekem a mamám volt az aki az életemben meghatározó személy volt.Tudom már nem él de azért le szeretném írni.
Jó tulajdonsága:Jószívű,kedves,segítőkész,és szerethető és sorolhatnám.
Rossz tulajdonsága:szegénykém naiv volt,és hitt mindenkinek.
Ő volt az én mindenem és egy őrült száguldozó megölte.Azóta nem engedek olyan közel senkit a szívemhez!Bocsi hogy nem élő személyről irtam!!
Párom.
Legjobb tulajdonsága: nagyon sok jó van. Ezek közül nem tudok egyet sem kiemelni. Azt nagyon szeretem benne, hogy Ő olyan, aki mellett 100%-ban önmagam lehetek. Kevés ilyen emberrel találkoztam.
Rossz: nagyon nyugodt, és kedves mindenkivel. Így sokan kihasználják. Nem áll ki önmagáért, és nem domináns. Szüksége van az irányításra. Én bunkó vagyok és forrófejű. Olyan örök lázadó típus. 2 év után nagyon zavar a tehetetlensége, a gyengeségei. De nagyon szeretem, és emiatt sosem szakítanék.
Anyum:
a legjobb benne, hogy bármikor, bármiben számíthatok rá, akármit elmondhatok neki meghallgat, esetleg segítséget nyújt. Remélem én is ilyen anya leszek :)
a legrosszabb, hogy nagyon elfogult tesómmal szemben.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!