Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Meggondoltam...

Mit tegyek? Meggondoltam magam, de már nem tudok mit tenni?! (gólyatábor)

Figyelt kérdés

Nagyon ideges lettem.. illetve félek.. lesz gólyatábor augusztusban és jelentkeztem. Visszahúzódó vagyok és nehezen ismerkedek,mert félek,de arra gondoltam,hogy most azért bátorságot gyűjtök és valami csak történik. :D Senkit se ismerek ott,kivéve egy lányt az előző osztályomból,de másik osztályba megy és nem is nagyon ismerjük egymást. Már attól félek,hogy nem lesz helyem a vonaton ,mert senkit se ismerek,vagy beültetnek valakik közé és azok ott kiröhögnek.. Aztán kiderült ,hogy lesz valami tánc a táborban O.O omg. NEM TUDOK TÁNCOLNI ÉS UTÁLOK IS MÁSOK ELŐTT.. Minden lány tök jól táncol én meg olyan béna vagyok. -.- Aztán kiderült ,hogy minden évben mindenkinek fel kell lépnie az iskolában.. Nagyon jó ,mgé beszélnem is kell majd idővel annyi ember előtt.. :'( Hát ez kész,eddig megtudtam az ilyesmiket úszni,de most úgy tűnik itt a vég.. Pont az ilyen dolgoktól menekültem el eddig.. 5.-ben egyszer beégtem farsangkor,mert annyira izgultam,hogy egy szót se tudtam mondani.. Nagyon félek,aludni se tudok,félek,hogy én leszek az osztály nyomorékja és hogy senki se fog szeretni,vagy kiröhögnek amikor táncolok.. És gondolom lesz ilyen bemutatkozósdi is és én semmit nem tudok mondani magamról.. tényleg semmit.. legalábbis semmi érdekeset. Anyukámtól kérdeztem,hogy lemondhatom-e,és azt mondta,hogy nem ,mert már sokat ugrált azért ,hogy be legyen fizetve(hosszú sztori).

Rettegek. O . O help !

14/L

2012. jún. 29. 22:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jajj egyébként nem vagyok tipikus nyomorék.. csak mindent túlaggódok ,meg mindig izgulok.. Inkább átlagosnak mondanám magam.

Köszi a válaszokat.

2012. júl. 1. 15:48
 12/13 anonim válasza:
Én vagyok az első, meg asszem a harmadik válaszoló is. Ha nincs semmi gáz, akkor nyugi. Ne rettegj! Csak lazán és nem lesz gond.
2012. júl. 1. 22:14
 13/13 A kérdező kommentje:
túlságosan ráparáztam ezért tényleg sz.r volt ,nem kéne mindenre ráparáznom.
2012. nov. 27. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!