Milyen ruhát/egyéb áhított dolgot vásárolnál magadnak, ha megtehetnéd?
Nekem van kettő tetkó, mindkettő a lányommal kapcsolatos. De még szeretnék a későbbiekben:-)
Egyébként néhány új ruha jól jönne, nem érzem jól magam mostanában semmiben:-S
Egy Muránón készült üvegszobrot... Annyira szépek voltak (és olyan drágák :(
(Meg végre egy normális fehér szandált. 3 hónapja keresek Bp.-en egy normálisat, és megfizethetőt, de nem találok.)
Hát ez egy elég drága lenne, de Londonba eljutni és megnézni színházban a Frankensteint, Benedict Cumberbatch főszereplésével. Szerelmes vagyok a pasi hangjába, szóval ez egy olyan dolog, amiért ölni tudnék.
A másik az lenne, hogy találjak végre egy normális sálat. Volt egy hosszú, vékony anyagú, sötétzöld, de sikerült elhagynom most télen, pedig imádtam. Az óta nem találok normálisat, ami nem irritálná a nyakamat és normálisan is nézne ki.
Jön egy újabb tetkós. :D Nekem bőven van, de a cél a majdnem teli test. :D (jelenleg két felkar, mellkas, lapocka)
Amúgy rengeteg ruhát vennék magamnak, millió könyvet, ékszereket, cipőket, mivel beteg a bőröm arra sok minden krémet, páromat kényeztetném szívesen, amire vágyik. :)
22/L
Ha ruha, akkor egy normális anyagból készült, nem fakuló, nyúló, szűkülő, gagyuló pólót, amin egy "Think different" felirat ragyog :D
Amúgy meg laptop. 5 éves az asztalim, most készülök venni egy remek laptopot, megfizethető áron. :) Már várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!