Van itt olyan anyuka rajtam kívül, akinek egyáltalán nincsenek hasonlóan kisgyereket nevelő ismerősei, rokonai, egyéb ismeretsége?
Figyelt kérdés
Nem rossz, hogy nem tudtok megbeszélni dolgokat másokkal, esetlegesen együtt játszatni a gyerekeket, eljárni ide-oda együtt stb?2012. jún. 16. 09:41
1/10 anonim válasza:
Ha van a környéken játszótér, látogasd meg! Ott lehet ismerkedni.
2/10 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, de nem ötleteket várok - azokat tudok magam is - hanem anyuka-társak válaszát.:)
2012. jún. 16. 09:52
3/10 anonim válasza:
szia! én is így vagyok! szüleimtől, barátaimtól 100 km választ el mert munka miatt elköltöztünk! rettenetesen rossz! szóval nem csak olyan barátok nincsenek itt akiknek kisgyerekei vannak, hanem semmilyen! :(
4/10 anonim válasza:
csatlakozom.bár nekem a család barátok kb 25 km-re laknak de kb 2 hetente jutunk csak el oda,itt senki nincs,se nekem se a lányomnak.még a játszótéren se lehet ismerkedni mert mindig üres,bár amilyen játszótér nem is csodálom.
úgyhogy magunk vagyunk mi,én már kissé befordulva,ez megy 3 éve.most megint terhes vagyok és a lányom februárba megy oviba,talán már egy kicsit jobb lesz.
5/10 anonim válasza:
Nekem sincs. És falun lakunk, itt az emberek nem járnak játszira:(
6/10 anonim válasza:
hát állando barát sajna nekünk sincs,csak ilyen összefutunk néha,csak ilyenek,hát ezekkel nem sokra megyünk sajna.majd talán oviba lesznek barátai.sajnos miota gyerekem lett a régi barátok meg lekoptak,szépen lassan.
7/10 anonim válasza:
Sajna nekünk sincs senki :( szüleimtől és a testvéreimtől,meg akit ismertem 260 km-választ el.Mi sem járunk sehová,itthon játszunk és töltjük a napjainkat.Iszonyatos rossz érzés,és tényleg ha tanács kell vagy csak megbeszélni valamit,nincs más mint a gép,ahol rákeresek dolgokra. :(
8/10 anonim válasza:
sajnos nekem sincsen. van egy barátnőm, vele sokat beszélek telefonon, de évente ha 2-3 alkalommal találkozunk. próbáltam az itteni játszótéren barátkozni, de mivel én nem vagyok "rongyrázós", nem telik játszóházra hogy a többi anyukával tartsak, a gyermekem kisebb is a többitől, így hamar ki lettem közösítve.fáj néha, főleg hogy igazából az okot sem tudom miért köszönnek már foghegyről. és sajnálom a babámat hogy hiába megy oda a többiekhez, azok annyira összeszoktak hogy már rá sem hederítenek. ez van, hamarosan megy bölcsibe, s akkor majd lesz neki is játszótársa, nekem meg hátha lesz normális anyuka barátnőm, ismerősöm.
9/10 anonim válasza:
Nekünk sincs senki. Kisváros,de játszótér sincs.
10/10 anonim válasza:
Több ezer kilométerre élek a családomtól:(...tudom mit érzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!