Milyen elektromos kisautót vagy egyéb járgányt ajánlanátok 2 éves kisfiúnak?
nekünk van egy elektromos autónk, a 2. szülinapjára kapta rokonoktól
hát ő oda volt érte nagyon, de én személy szerint nem vettem volna meg neki
12 V-os, ami elég erős, vagyis amint rányomott a pedálra, már ment is az autó ezerrel
2 évesen ehhez még nagyon kicsik szerintem, kormányozni még nem igazán tud, az utcára nem is engedtük ki vele, csak a kertben játszott, ahhoz meg baromi drága
én amondó vagyok, hogy a régi jó műanyag kismotor a legjobb egy 2 évesnek
első
a 6 V-os az jobb szerintem még ebben a korban
a kicsi biztos hogy odáig lenne érte :)
Nekünk 6V-s terepjárónk van, és van hozzá "szülősegítő távirányító" is, amit addig lehet jól hasznosítani, amíg a lurkó meg nem tanul önállóan kormányozni, vezetni. A fiam az első szülinapjára kapta - onnantól nem ült babakocsiba, csak az autójába. :)
Ez egy olcsóbb modell, és sajnos az a 6V-s motor a legkisebb emelkedőnél is lelassul, olyankor sajnos meg kell tolni. :( Egyébként Vaterán vettük, egy éves garanciával, és - bár már 3 éves, és még mindig működik - a nyuszimotort, vagy a biciklit meg sem közelíti azon alkalmak száma, amikor használtuk.
Motorunk is van, egy bevásárlóközpontban akciósan vett, 3 kerekű, olcsóbb modell, de ennek sem volt igazán nagy sikere, mert a fiam szerint "nem lehet vele gyorsan menni"... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!