Ez nem felháborító? Tetűriasztó spray gyerekeknek. Képpel.
Figyelt kérdés
Ez azért kicsit túlzás. Fújd be a gyereked és nem kap tetvet a kis purdétól? Aztán már szóba állhatsz vele?
2012. jún. 28. 23:16
11/20 anonim válasza:
12/20 anonim válasza:
De most min vagy kiakadva? Szerintem túl, ismétlem TÚL érzékeny vagy ezekre az etnikai megkülönböztetésekre. Semmi ilyesmit nem mutat ez a cucc, csak belelátod. Meg honnan jött ez a cigányozás? Ha nem mondod, senkinek sem jut eszébe...
13/20 A kérdező kommentje:
Magyar létemre szemétségnek tartom. Köszi a válaszokat.
2012. jún. 28. 23:52
14/20 anonim válasza:
Ha egy ázsiai és egy fekete gyerek lenne rajta, én akkor is csak két gyereket látnék.
15/20 anonim válasza:
Még ha annak is gondolták ezt a dolgot aminek te gondolod, akkor is eltörpül amellett amit a cigányok már évek óta művelnek velünk.
16/20 GLadislaus válasza:
Az a kislány nem cigány. És valószínűleg a kisfiú sem magyar...
17/20 Andizsuzsi válasza:
Sőt mi több, a szer sem az, és mindenhol, ahol forgalmazzák, ezek a gyerekek láthatók a dobozon. Kérdező, ebbe kicsit azt hiszem többet láttál, mint amennyi benne van.
18/20 anonim válasza:
Szerintem ez a kép abszolút nem azt mutatja, amire te gondolsz. :D
Én is voltam tetves felnőtt koromban, mert elkaptam a gyerekektől, akiket táborozni vittem. És egyik sem volt cigus...Egyszerűen a gyerekek körében hamarabb elterjed a tetű, mert az óvodai és iskolai közösségekben hamarabb elkaphatják. És mivel játszanak egymással, így összeér a buksijuk, és a hülye tetű áttelepszik a másik kisgyerek hajára is.
Ennek semmi köze nincs az etnikumhoz.
19/20 valaki : válasza:
Én meg tudom érteni a kérdezőt, mert lehet,hogy ő ezt célzásnak vette,de biztosan nem az :) Nem is engednének forgalomba semmit,ami bármely ponton megsérti az emberek személyiségi jogait.
20/20 zusomJe válasza:
és mivan ha a magyar tetves?!
nézd meg a south park 11x03 részt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!