Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nem felháborító?...

Szerintetek nem felháborító? Hogy lehet ilyen egy fiatal lány?

Figyelt kérdés

Tegnap sétáltunk a barátommal a városban és arrajött 4 fiatal lány (16 körüliek) lenge ruhában, beszélgettek, és az egyik épp azt mesélte fennhangon a másiknak, hogy az apja egyszer talált egy pénztárcát amiben még pénz is volt és hogy az "idióta apám" meg képes volt visszaadni a tulajdonosának. Sőt még képes volt és a pénzt se vette ki belőle, pedig ő mondta neki, hogy legalább azt tartsa meg. Aztán rettentő gúnyosan utánozta ahogy az apja azt mondta: "de hát én nem vagyok olyan tudod".

Totál hülyének nézte és kigúnyolta a saját apját amiért - szerintem- helyesen cselekedett! Mi van ezekkel a fiatal kiscsajokkal, nincs ezeknek semmi lelkük? Utána meg majd sírnak ha tőlük lopnak el valamit és soha nem kerül meg. Borzasztó milyen emberek vannak.

2012. máj. 12. 10:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Igen nem volt szép dolog tőle.Helyes cselekedet,csak kérdés hogy ki tenne így?Az emberek többsége nem.kb.5-6 éve anyukám ottfelejtette a pénztárcáját a telofülkében minden okmányirattal együtt,bankkártya,pinkód stb.a kártyáról levették a pénzt még legyen ok,de az okmányokat még be sem dobták egy levelező vagy postaládába semmi..pedig legalább ezt megtehették volna...

Én egyszer találtam egy személyit, visszavittem a tulajdonosának.Sajnos az mberek többsége ilyen..

2012. máj. 12. 10:59
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem téged jobban zavart a lányok lenge ruhája, mint maga a mondandójuk. Eleve hátrányosan mutatod be őket még mielőtt a lényegre térsz.
2012. máj. 12. 11:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

Jórészt a neveléstől,becsületességtől,lelkiismeretességtől,empatikusságtól függ.Ami ha nincs meg egx emberben akkor nem lehet csodát várni,és valószínű ezek a dolgok ebből a csajból hiányoztak.

2012. máj. 12. 11:02
 4/18 anonim válasza:
100%
én találtam már telefontól elkezdve sokmindent :) aminek meg tudtam találni a gazdáját visszavittem aminek nem hazavittem . pl.: telonál megkerestem azt a számot hogy anya vagy apa. vagy ismerős számot benne. de hát ha nem tudtam megtalálni most nem fogom hajtani :)
2012. máj. 12. 11:04
 5/18 anonim ***** válasza:
31%
Én se adtam volna vissza az hót ziher, de nem bírálom el más véleményét főleg nem az apámét. A lenge lányok meg egy dologra jók /még most biztos.
2012. máj. 12. 11:07
 6/18 A kérdező kommentje:

hát nemaz, én se vagyok egy vén satrafa, 24 vagyok meg nincs semmi defektem ami miatt irigyelném vagy a ruhára haragudnék csak azt akartam ezzel érzékeltetni hogy a lenge ruhára bezzeg volt eszük de hogy az apjáról ne beszéljen így idegenek füle hallatára, arra nem.

értem én hogy olyan gondolata volt hogy jól jött volna az a pénz, de ilyen stílusban az apját ócsárolni jó hangosan, hogy mi akik csak arra sétáltunk is jól halljuk a sztorit...

2012. máj. 12. 11:07
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez még hagyján. Múltkor a 60 éves mamámat akarták kirabolni fiatalok de ő megragadta a táskáját és nem engedte ,hogy kivegyék a kezéből. Szegény mamám elesett és a szemüvege leesett róla azt meg felkapták és elfutottak vele. közbe meg kiabálták ,hogy " te szemét öreg ribanc." akkor Én kérdezem ,hogy MILYEN NYOMORULT EMBEREK ÉLNEK EZEN A BOLYGÓN?!
2012. máj. 12. 11:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jó példa arra ,hogy hiába tisztességes a szülő és próbálja jó felé terelni a gyerekét, mindez teljesen hiábavaló ,ha rossz társaságba keveredik a lány ,ahol a pénz és a ribanckodás és a bunkóság az első szempont.
2012. máj. 12. 11:15
 9/18 anonim ***** válasza:

Borzasztó hát...

Én, amikor olyat találtam, hogy volt benne irattól kezdve minden, adtam vissza...

2012. máj. 12. 11:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek még egymást is kibeszélik a hátuk mögött, mikor meg együtt vannak, akkor mézesmázosak egymàssal. Amúgy ennél jóval durvább dolgokat is művelnek. Tipikus mai kis csitrik
2012. máj. 12. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!