Szerintetek nem felháborító? Hogy lehet ilyen egy fiatal lány?
Tegnap sétáltunk a barátommal a városban és arrajött 4 fiatal lány (16 körüliek) lenge ruhában, beszélgettek, és az egyik épp azt mesélte fennhangon a másiknak, hogy az apja egyszer talált egy pénztárcát amiben még pénz is volt és hogy az "idióta apám" meg képes volt visszaadni a tulajdonosának. Sőt még képes volt és a pénzt se vette ki belőle, pedig ő mondta neki, hogy legalább azt tartsa meg. Aztán rettentő gúnyosan utánozta ahogy az apja azt mondta: "de hát én nem vagyok olyan tudod".
Totál hülyének nézte és kigúnyolta a saját apját amiért - szerintem- helyesen cselekedett! Mi van ezekkel a fiatal kiscsajokkal, nincs ezeknek semmi lelkük? Utána meg majd sírnak ha tőlük lopnak el valamit és soha nem kerül meg. Borzasztó milyen emberek vannak.
Igen nem volt szép dolog tőle.Helyes cselekedet,csak kérdés hogy ki tenne így?Az emberek többsége nem.kb.5-6 éve anyukám ottfelejtette a pénztárcáját a telofülkében minden okmányirattal együtt,bankkártya,pinkód stb.a kártyáról levették a pénzt még legyen ok,de az okmányokat még be sem dobták egy levelező vagy postaládába semmi..pedig legalább ezt megtehették volna...
Én egyszer találtam egy személyit, visszavittem a tulajdonosának.Sajnos az mberek többsége ilyen..
Első válaszoló vagyok.
Jórészt a neveléstől,becsületességtől,lelkiismeretességtől,empatikusságtól függ.Ami ha nincs meg egx emberben akkor nem lehet csodát várni,és valószínű ezek a dolgok ebből a csajból hiányoztak.
hát nemaz, én se vagyok egy vén satrafa, 24 vagyok meg nincs semmi defektem ami miatt irigyelném vagy a ruhára haragudnék csak azt akartam ezzel érzékeltetni hogy a lenge ruhára bezzeg volt eszük de hogy az apjáról ne beszéljen így idegenek füle hallatára, arra nem.
értem én hogy olyan gondolata volt hogy jól jött volna az a pénz, de ilyen stílusban az apját ócsárolni jó hangosan, hogy mi akik csak arra sétáltunk is jól halljuk a sztorit...
Borzasztó hát...
Én, amikor olyat találtam, hogy volt benne irattól kezdve minden, adtam vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!