Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nem felháborító?...

Szerintetek nem felháborító? Hogy lehet ilyen egy fiatal lány?

Figyelt kérdés

Tegnap sétáltunk a barátommal a városban és arrajött 4 fiatal lány (16 körüliek) lenge ruhában, beszélgettek, és az egyik épp azt mesélte fennhangon a másiknak, hogy az apja egyszer talált egy pénztárcát amiben még pénz is volt és hogy az "idióta apám" meg képes volt visszaadni a tulajdonosának. Sőt még képes volt és a pénzt se vette ki belőle, pedig ő mondta neki, hogy legalább azt tartsa meg. Aztán rettentő gúnyosan utánozta ahogy az apja azt mondta: "de hát én nem vagyok olyan tudod".

Totál hülyének nézte és kigúnyolta a saját apját amiért - szerintem- helyesen cselekedett! Mi van ezekkel a fiatal kiscsajokkal, nincs ezeknek semmi lelkük? Utána meg majd sírnak ha tőlük lopnak el valamit és soha nem kerül meg. Borzasztó milyen emberek vannak.

2012. máj. 12. 10:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Felháborító, pedig én is 15 vagyok...

Múltkorában szalagot(kitűzőt találtam). Láttam, hogy az iskolánk címere van rajta, illetve a végzési évet, így megkerestem a tulaját. Pedig az egy apró dolog, de egy életre megmaradó emlék az ember számára.

Találtam már többször pénztárcát, annyira nyitottam ki, hogy az iratait megnézzem, hogy ki az, és hol lakik.

Mindig személyesen elvittem a tulajdonosához!

Pedig számomra ez a normális, furának tartom, hogy másnak nem :S

2012. máj. 12. 11:51
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Jaj ne kezdjük már megint ezt a tipikus mai csitrik dumát..

Nem csak a mai csitrikről van szó, a munkahelyemen lopta el valaki a kabátomat, sejtem is, hogy ki lehetett, egy 25 éves felnőtt nő. Ott hagytam egyszer a telefonomat egy rendelőben, csak felnőttek voltak ott és mire visszamentem negyed óra múlva, eltűnt és érdekes módon senki sem látta, pedig a központi kis asztalon hagytam. Becsületesség kérdése, de sajnos amit egyszer elhagysz, az már nemigen lesz meg.

Amúgy meg a lenge ruha..hát nyár van basszus, nyilván nem bundában kéne mászkálniuk. Szerintem Kérdező, inkább menj el futni, vagy foglald le magad, ne ilyeneken rágódj, mert tök értelmetlen.

2012. máj. 12. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

biztos cigire meg piára kellett a pénz.A függőség nagy úr.:)Amúgy amikor ennyi idős voltam,csóró volt a családom és mindig arról álmodoztunk egy másik csóró barátnőmmel,hogy találunk majd egy dugig megtömött pénztárcát és hogy majd mit veszünk belőle.Úgyhogy én azért annyira nem ítélem el ezeket a lányokat.ki tudja,milyen a családi hátterük.Lehet,hogy az apja azt mondta neki,hogy visszaadja a pénztárcát a tulajdonosának,de közben meg ment a kocsmába vele.Ennyi.ha egy szülő tényleg jól neveli a gyerekét és nem bánik vele igazságtalanul,akkor az nagy valószínű,hogy nem csinál ilyet.

Amúgy egyszer én is találtam egy pénztárcát a strandon,tele apróval még 9 évesen.odamentem az úszómesterhez és odaadtam neki,hogy keresse meg a tulajt.Utána fél órával nagymamám mondta,hogy röhögve ment a haverjával a büfébe.Ennyit az emberekről.Néha egyszerűen nem érdemes becsületesnek lenni,hanem örülni kell a szerencsénknek.Nekem ez a tapasztalatom.

2012. máj. 12. 12:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Iratokat minimum elpostázni, ez alap.
2012. máj. 12. 12:23
 15/18 anonim ***** válasza:

7-es:

OFF:

túlzottan PC voltál. "Kirabolni...fiatalok". Cigány sihederek. Elkövetési stílus, szöveges megnyilatkozás, minden tipikus. Tudom, nem volt benned semmilyen rossz szándék, de ne takargassuk a szóhasználatunkkal még mi, a sértettek is őket.

2012. máj. 12. 12:36
 16/18 anonim ***** válasza:
kedves utolsó. 7-es vagyok. nos nem tudom ,hogy cigányok voltak-e vagy sem mert a mamám azt mondta ,hogy fiatal 16-17 év körüli gyerekek. nem védem őket ha cigány akkor azt ki is írom. sőt! nem vagyok rasszista. elfogadom a feketéket,ázsiaiakat,melegeket stb. de a cigányokat utálom. kisemmizték apámat majd megölték..
2012. máj. 12. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:
95%, hogy azok voltak. Az öregek kirablása (is) az ő profiljukba tartozik.
2012. máj. 12. 15:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

15/17-es vagyok:

OFF

Kedves 16-os, értelek, köszönöm. Minden együttérzésem amiatt, ami édesapáddal tettek. Ezek miatt a szörnyűségek miatt vagyok annyira kényes arra, hogy néven nevezzük őket. Minden jót!

2012. máj. 12. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!