Mit tennél, ha most megtudnád, hogy egy nap múlva megsemmisül a Föld?
"az is lehet,hogy kirabolnák egy cukrázdát és az egész sütit megenném és közben elmondanám az álszent barátnőmnek,hogy mennyire utálom és örülnék,ert ő is elpusztul az egész világgal együtt."
Ő mennyivel álszentebb nálad? Utálod, álszentnek tartod (lehet, hogy az is), de álszent módon te is ugyanúgy puszilgatod amikor találkoztok, jópofizol vele és a barátnődnek hívod. Te magadat nem érzed álszentnek? Miért nem küldöd el a búsba és keresel új barátokat? A barátaidat megválogathatod, akit nem kedvelsz azt nem kell elfogadnod a barátodnak.
Egyébként ahova rabolni mennél, az cukrászda és nem cukrázda (a cukrász főnévből rájöhetsz te is), és nem "kirabolnák", hanem "kirabolnék", kivéve többes szám 3-ik esetet, amikor "ők kirabolnák". Ne gyalázd már ezt a gyönyörű szép magyar nyelvünket!
Semmi különöset.
Azért áthívnám az egyik ismerősömet és elmondanám neki, hogy ja, hát beléhabarodtam, nagyon kedvelem már egy ideje, ennyi.
Egyébként attól függ, egyedül én tudom-e vagy még mások is. Ha előbbi, akkor nem szólnék róla senkinek, mert minek... ha utóbbi, akkor haverokkal, barátokkal biztosan rendeznénk egy nagy beszélgetős napot. Nem részegedés vagy nosztalgiázás, hanem a szokásos... csípkelődés, poénkodás, filozofálás úgy általában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!