Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha most megtudnád,...

Mit tennél, ha most megtudnád, hogy egy nap múlva megsemmisül a Föld?

Figyelt kérdés
Leülnél nosztalgiázni és a hátralévő időben végiggondolnád az életedet? Teljes pánikba esnél és végig ajvékolnál, hogy "Segítség, én nem akarok meghalni"! Megpróbálnál valami hasznos dolgot csinálni pl. megtérnél Istenhez, meggyónnád a bűneidet nehogy elkárhozzál a túlvilágon? Vagy valami mást csinálnál?

2012. jún. 28. 20:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Elmennék a zenesuliba, ahol van egy gyönyörű fekete felnyitható hangversenyzongora, és - ha megengednék - azon játszanám a kedvenc darabjaimat, ilyen kis nyugodt zenéket:

http://www.youtube.com/watch?v=N-c_JOWjDqw

Amúgy nem lennék szomorú.

2012. jún. 30. 13:11
 12/24 anonim ***** válasza:
És Te, kedves kérdező, mit tennél?
2012. jún. 30. 13:21
 13/24 A kérdező kommentje:
Én elhagynám a Földet! :-)
2012. jún. 30. 13:59
 14/24 anonim ***** válasza:
Hogyan, mivel? :D
2012. jún. 30. 14:01
 15/24 anonim ***** válasza:
Vagy szellem formában? :) Úgy én is :D
2012. jún. 30. 14:02
 16/24 anonim válasza:
Olvasnám tovább a kérdéseket az oldalon.
2012. júl. 10. 11:19
 17/24 anonim válasza:
Én is beszélgetnék pár emberrel az életről, a valódi érzéseimről, olyan titkokról amit nem akarok mindenáron a sírba vinni, kiosztanék pár embert, szétlopnék pár boltot, bár gondolom ezt mindenki így tennéxD olyan dolgokat tennék amiket 24 óra alatt nem lehet megbánni (káros dolgokxd), elénekelném a kedvenc zenéim ordítva ^^, akkor pl. hajvágás is jöhetne nincs mit veszteni, 24 órába így sok minden belefér, de a vége tuti az lenne h a szeretteimmel együtt várnám a pusztulást
2012. júl. 10. 11:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Beszereznék tűzálló ruhát és még bukósisakot. Illetve locsolgatnám magam vízzel is. Beásnám magam a főld alá jó mélyre.
2012. júl. 12. 12:27
 19/24 anonim ***** válasza:

"Beszereznék tűzálló ruhát és még bukósisakot. Illetve locsolgatnám magam vízzel is. Beásnám magam a főld alá jó mélyre."

tudod mit jelent az, hogy megsemmisül? nem lesz többé megszűnik létezni... úgyhogy feleslegesen ásnád be magad akár hová

2012. júl. 12. 18:55
 20/24 anonim válasza:
Átmennék barátnőmhöz és vele tölteném.
2012. júl. 12. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!