Mit tennél, ha most megtudnád, hogy egy nap múlva megsemmisül a Föld?
Figyelt kérdés
Leülnél nosztalgiázni és a hátralévő időben végiggondolnád az életedet? Teljes pánikba esnél és végig ajvékolnál, hogy "Segítség, én nem akarok meghalni"! Megpróbálnál valami hasznos dolgot csinálni pl. megtérnél Istenhez, meggyónnád a bűneidet nehogy elkárhozzál a túlvilágon? Vagy valami mást csinálnál?2012. jún. 28. 20:50
1/24 anonim válasza:
Sokkot kapnék, aztán mikor magamhoz térnék megnéznék egy jó filmet utoljára teljes hangerőn bömböltetve. Mondjuk a Képletet.
2/24 anonim válasza:
Szerintem leülnék meditálni, esetleg beszélgetnék valakivel az életről.
3/24 anonim válasza:
Megtérnék,aztán elmennék egy jó nagy bulira,ahol ott az egész világ,amolyan búcsú buli,és mindenki elbúcsúzna egymástól és együtt várnánk amig elpusztul a Föld,vagy az is lehet,hogy kirabolnák egy cukrázdát és az egész sütit megenném és közben elmondanám az álszent barátnőmnek,hogy mennyire utálom és örülnék,ert ő is elpusztul az egész világgal együtt.
4/24 anonim válasza:
En reszegre innam magam bulit tartanek es jo csajokkal toltenem az utolso perceimet
5/24 anonim válasza:
Elmennék a kínaiba enni egy jót. Aztán végig nézném gyorsan a gépen meglévő sorozatokat, amiket még nem fejeztem be.
6/24 anonim válasza:
Összejönnék a családommal és mindazokkal akiket nagyon szeretek és elbúcsúznák, elmondanám nekik mennyire jó volt velük és mennyire szeretem őket.
Rendezném Istennel a dolgaimat és várnám a véget.
7/24 poet1 válasza:
Megkeresném az okát és megszüntetném a proplémát. Ha nem sikerülne, imádkoznék egész nap.
8/24 anonim válasza:
Elég szomorú lennék, hogy oda lennének a terveim. Szerencsére ilyen nem fog bekövetkezni. Az ima nem segít szerintem.
10/24 anonim válasza:
Először biztos megijednék, aztán valószínűleg dühös lennék, hogy mennyi időt elpazaroltam arra, hogy megalapozzam az önálló életem, de 22 évesen meg kell haljak. Ennyi idő már kevés lenne a pótlásra, szóval valószínűleg onnantól kezdve szarnék a világra és tenném ami eszembe jut.
"Megpróbálnál valami hasznos dolgot csinálni pl. megtérnél Istenhez, meggyónnád a bűneidet nehogy elkárhozzál a túlvilágon?"
Ez aztán tényleg baromi hasznos volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!