Milyen volt a 80-as évek korszaka?
Magyarországon szörnyű.Szürke és fekete volt az egész.Én nem itt nőttem fel hanem külföldön de természetesen magyar vagyok.
Ahogy a rokonok mesélték rengeteg hátránya volt.Egyedül talán a megélhetés volt könnyebb.
Erkölcs?A fiatalok már akkor is dohányoztak meg ittak.
Oktatás?A magyar oktatás akkoriban kicsit magasabb színvonalon működött de a rendszere , módszerei egyszerűen borzalmasak.Igazságtalan terror féleség volt.A tanárok akár igazságtalanul minden ok nélkül üthették verhették a gyerekeket.Akár igazságtalanul is.És a barom szülők meg el is hitték és a gyerek kapott még egyet otthon.
Akkoriban egy korlátolt rendszer uralta Magyarországot.Nem vehettél bármilyen kocsit.Éveket kellett rá várni meg hasonló dolgok.
Ahol én nőttem fel (Svájc).Ott másabbak voltak a 80-as évek.Összességében alig változott 212-höz képest.Csak a technológia fejlettebb.
Viszont Magyarország sokat változott.
"Magyarországon szörnyű.Szürke és fekete volt az egész.Én nem itt nőttem fel hanem külföldön de természetesen magyar vagyok. "
Akkor talán mellőzhetted volna a válaszod!
Arra nem kíváncsi senki, hogy mivel hülyítettek anno az itt élő rokonjaid azért, hogy sajnáld őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!