Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen volt a 80-as évek...

Milyen volt a 80-as évek korszaka?

Figyelt kérdés
A hétköznapok, a megélhetés, a szórakozás, az erkölcs, a nevelési mód, az oktatás, az egész hangulata... ezek érdekelnének.

2012. jún. 26. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Magyarországon szörnyű.Szürke és fekete volt az egész.Én nem itt nőttem fel hanem külföldön de természetesen magyar vagyok.

Ahogy a rokonok mesélték rengeteg hátránya volt.Egyedül talán a megélhetés volt könnyebb.

Erkölcs?A fiatalok már akkor is dohányoztak meg ittak.

Oktatás?A magyar oktatás akkoriban kicsit magasabb színvonalon működött de a rendszere , módszerei egyszerűen borzalmasak.Igazságtalan terror féleség volt.A tanárok akár igazságtalanul minden ok nélkül üthették verhették a gyerekeket.Akár igazságtalanul is.És a barom szülők meg el is hitték és a gyerek kapott még egyet otthon.

Akkoriban egy korlátolt rendszer uralta Magyarországot.Nem vehettél bármilyen kocsit.Éveket kellett rá várni meg hasonló dolgok.

Ahol én nőttem fel (Svájc).Ott másabbak voltak a 80-as évek.Összességében alig változott 212-höz képest.Csak a technológia fejlettebb.

Viszont Magyarország sokat változott.

2012. jún. 26. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Magyarországon szörnyű.Szürke és fekete volt az egész.Én nem itt nőttem fel hanem külföldön de természetesen magyar vagyok. "

Akkor talán mellőzhetted volna a válaszod!

Arra nem kíváncsi senki, hogy mivel hülyítettek anno az itt élő rokonjaid azért, hogy sajnáld őket!

2012. jún. 26. 20:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Hű, hát, ezzel így nem segítettetek sokat... De azért köszi a válaszokat! : D
2012. jún. 27. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
2012. jún. 27. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!