Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek milyen volt a 80-as...

Nektek milyen volt a 80-as 90-es évek!?

Figyelt kérdés
bárki írhat ha gyerek volt akkor ha felnőtt,hogy ki mire emlékezik vissza ezekből a korszakokból.

2012. jún. 6. 23:13
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%

Pez, hubba bubba, burágo rágógumik, kosaras és dragonballos kártyák gyűjtése, playstation 1, első szerelem, első rock koncertélmény...de szép idők is voltak azok. :D

24F

2012. jún. 6. 23:20
 2/19 anonim ***** válasza:
Dragon Ball, Pálya ördögei, babool rágó, német parabolaadások, happy hardcore búcsúkon és rengeteg játék és hülyéskedés a barátaimmal:D Valahogy nekem hirtelen ezek villantak be ahogy visszagondoltam:D
2012. jún. 6. 23:25
 3/19 A kérdező kommentje:
De milyen volt a levegő illata!?
2012. jún. 6. 23:27
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Mindig néztem az autókat a szüleim ablakából és számolgattam őket. Ezt egy órán át és kb elment 10... most elmegy percenként ugyanennyi.
2012. jún. 6. 23:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Angolul ment minden mese a Cartoon Network-on, mégis értettük a lényeget, Super Mario-val játszottunk a Nintendo-n, nagy szám volt, amikor kazettán hallgathattam a kedvenc zenéimet, mindig megnéztük bátyáimmal a Dragonball-t.

21/L

2012. jún. 6. 23:29
 6/19 A kérdező kommentje:
és reklámok mennyire tetszettek nektek!?
2012. jún. 6. 23:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

sok szép emlékem van a 90-es évekből.

ilyen volt pl az hogy addig nyomtam a tv játékot míg a tv el nem füstölt.

vagy pl az hogy anyám nyert a boltban 6000 forintot.

panellakás 4.emeletéről vízzel töltött lufikat dobáltunk le.

megkaptuk az első számítógépünket amivel nyomtuk a supaplexet meg a doom 1-et.

2012. jún. 6. 23:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Hm... :) Milyen volt 2-22 évesnek lenni???? A 80-as években nőttem fel, a 90-es években voltam kamasz. Apám mérnök, anyám eü-i dolgozó, jól ment minden, szépen éltünk, meg volt mindenünk. Első kocsi, színes tv, videó (felvevős!) Campingbicikli, bandázás a ház előtt, telefon a fülkében a sarkon. Leveleztem a barátaimmal. Voltam kisdobos és úttörő is (a mi évfolyamunk volt az utolsó, akiket még felavattak úttörőnek), nyaranta táborok.

Aztán a 90-es években rendszerváltás, Bokros csomag, munkanélküliség, infláció, bürokrácia, kapitalizmus, szocializmus, vállalkozás, lakáscsere, önkormányzat...

Gimi... :) Barátok. Érdekes, elsősorban nem is az osztálytársaimmal barátkoztam, jóban voltam velük is, de velük annyira nem jártunk össze. Már volt vonalas telefonunk, külföldi csatornák magyarul, New Kids on the Block, Guns 'N Roses, AC/DC, Marky Mark, kockás ing, tapacipő, aztán jött az internet, de még csak könyvtárban, suliban, érettéségi, szerelmek, nyári munkák, és mobiltelefon csak az utolsó években NOKIA 5110-es :DDD

2012. jún. 7. 09:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó volt az a 80-as éve... Bárki bármit mondhat, mert bár gazdagok nem voltunk, de minden nyár csak úgy elrepült. Akadályversenyek, számháborúk, nyáron a barátokkal tekergés, otthon szinte csak aludni voltunk... Fagyiztunk (azóta sem ettem olyan jó gépi fagyit), ringlót szedtünk, belógtunk a strandra, vagy mentünk a Dunába fürödni. Kisvárosban éltem, de nagyon jó nyaraim voltak. És a szülők munkahelyének mindenkinek volt valahol munkahelyi üdülője a Balatonnál, így egy-két hét azzal is elment. Május elsejei felvonulás ingyen hami itt-ott, lufik... Az átlag hétköznapok is sokkal emberközelibbek voltak. Ma meg csak a számítógép a szinte egyetlen kikapcsolódási pont, részben az elkorcsosulás, részben a pénz, idő hiánya miatt. Nekem nagyon tetszett a 80-as évek...

És az illata milyen volt? Hát ez jó kérdés, ennyire azért nem tudnék visszaemlékezni. Minden napnak más volt... :)))

2012. jún. 7. 09:41
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Táborok,hubba buba,nintendo,mario,balaton,kazettás magno,forró nadrág,bravo,im,Backstreet Boys:D
2012. jún. 7. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!