Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek meg lesznek ezek...

Szerintetek meg lesznek ezek 10-20 évek múlva is?

Figyelt kérdés

Szerintetek még létezni fog 10-20 év múlva is:

- piramisok, különleges építmények stb

- különleges madarak, állatok egzotikus szigeteken (pl. Galapagos-szigetek)

Nagyon szeretnék utazni. Ez az életcélom: minél többet látni. Látni akarom a piramisokat, stb. Szerintetek 10-20 év múlva is meglesznek ezek a különlegességek? Húsvét-szigetek, nasca-vonalak, Macchu Picchu (régi inka város Andokban) szerintetek meglesznek vagy addig lerombolják őket és kipusztulnak az állatok? (most vagyok 18 éves de kiskorom óta utazni és világot látni akarok)

2012. jún. 18. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Meglesznek nyugi.
2012. jún. 18. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:

A világörökség részei nagy valószínűséggel meglesznek, hacsak nincs valami természeti katasztrófa, ami miatt megsemmisülnek. De kétlem, hogy más miatt bajuk lenne, hiszen eddig is ott voltak, már nagyon régóta :) És azért eléggé vigyáznak is rájuk.

A különleges madarak, állatok felől nem vagyok már ennyire biztos, de azért szerintem 10-20 év múlva is lesznek ilyenek, és remélem nem pusztul ki egy sem.

2012. jún. 18. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!