Szerintetek meg lesznek ezek 10-20 évek múlva is?
Szerintetek még létezni fog 10-20 év múlva is:
- piramisok, különleges építmények stb
- különleges madarak, állatok egzotikus szigeteken (pl. Galapagos-szigetek)
Nagyon szeretnék utazni. Ez az életcélom: minél többet látni. Látni akarom a piramisokat, stb. Szerintetek 10-20 év múlva is meglesznek ezek a különlegességek? Húsvét-szigetek, nasca-vonalak, Macchu Picchu (régi inka város Andokban) szerintetek meglesznek vagy addig lerombolják őket és kipusztulnak az állatok? (most vagyok 18 éves de kiskorom óta utazni és világot látni akarok)
A világörökség részei nagy valószínűséggel meglesznek, hacsak nincs valami természeti katasztrófa, ami miatt megsemmisülnek. De kétlem, hogy más miatt bajuk lenne, hiszen eddig is ott voltak, már nagyon régóta :) És azért eléggé vigyáznak is rájuk.
A különleges madarak, állatok felől nem vagyok már ennyire biztos, de azért szerintem 10-20 év múlva is lesznek ilyenek, és remélem nem pusztul ki egy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!