Testvérem a kislányomnak átvett egy anyukától angol ruhákat, olyanokat amik kb 5 év múlva lesznek jók, ti örülnétek?
Tudom a szándék a lényeg.
Szoktam kifogni a Hádában gyönyörű,újszerű kisruhákat és szoktam mutatni a testvéremnek,hogy milyen gyönyörűségeket vettem a 20 hónapos kislányomnak.
Egy ismerős anyuka mutatta neki a kislánya kinőtt ruháit,hogy mind angol,megkíméltek,nekik pedig jól jönne a pénz,a hugom gondolkodás nélkül átvette a gyönyörű,ám igen nagy méretű ruhákat.
Neki 3 fia van és azt mondta,hogy olyan jó érzés,hogy részt vehet a kis keresztlánya öltöztetésében,azért áldozott a ruhákra,mert gyönyörűek.
Jók is lesznek kb 4-5 év múlva!
Kb 15 db gyönyörű ruha,pizsama stb.
Addig megsárgulnak a szekrényben nem?
Kérjem meg,hogy ajándékozza másnak őket,vagy fogadjam el őket?
Én eleve nem szeretem a használt ruhát a gyerekemen, főleg ha ajándékba kapjuk, de aki szereti, jelen esetben te nem ódzkodsz tőle, akkor elfogadhatod nyugodtan. 5 év múlva meglátod, hogy megsárgult-e, ha igen, nem adod rá. Ha nem, akkor meg örülsz hogy vannak ruhái és kevesebbet kell vennetek :)
(és ezúton kérem a turkálóba járókat, vaterázókat, hogy ne pontozzanak le amiért nem szeretem a használtruhát, mert a kérdésre jelen esetben nem ez számít hasznos vagy nem hasznos válasznak. Köszi)
Én a saját gyerekruháimat vettem elő, mondjuk a 10-15%-át ki kellett dobni.
De 4-5 év alatt semmi baja nem lesz :-) Örülj neki :-)
104 és felette .
Nagyon kicsi termetűek a gyermekeim a fiam tavaly hordott 104-est ,idén 6 éves lesz.
De akkor rendes a testvéredtől, mert elvileg jövőre jó lenne. Fiam 3 éves sem volt, amikor a 104-es méretet kezdte.
Lehet, hogy a kislányod "normál" méret lesz 2,5-3 évesen és már hordhatja is.
:-)
Ha láttnád milyen icurika ,jelenleg 78 cm és 8,9 kiló,még akkora sincsen mint a bátyusa volt ennyi idősen.
A bátyus 108 cm és 16 kiló és mindjárt 6 éves.
Biztos vagyok benne,hogy még sokáig nem lesz jó neki.
Szerintem tedd el, semmi baja nem lesz. Vagy ha nem is akarod tartogatni, fogadd el, köszönd meg, mert kedves gesztus tőle, és add tovább valakinek. 1-2 év múlva úgysem fog emlékezni, milyen ruhák voltak.
Amikor a fiam született, kaptunk egy óriási zsák zömében új ruhát, 92-es volt benne a legkisebb, 122 a legnagyobb. Most 5 éves, és még csak 110-est hord, de én eltettem a ruhákat, nincs bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!