Testvérem a kislányomnak átvett egy anyukától angol ruhákat, olyanokat amik kb 5 év múlva lesznek jók, ti örülnétek?
Tudom a szándék a lényeg.
Szoktam kifogni a Hádában gyönyörű,újszerű kisruhákat és szoktam mutatni a testvéremnek,hogy milyen gyönyörűségeket vettem a 20 hónapos kislányomnak.
Egy ismerős anyuka mutatta neki a kislánya kinőtt ruháit,hogy mind angol,megkíméltek,nekik pedig jól jönne a pénz,a hugom gondolkodás nélkül átvette a gyönyörű,ám igen nagy méretű ruhákat.
Neki 3 fia van és azt mondta,hogy olyan jó érzés,hogy részt vehet a kis keresztlánya öltöztetésében,azért áldozott a ruhákra,mert gyönyörűek.
Jók is lesznek kb 4-5 év múlva!
Kb 15 db gyönyörű ruha,pizsama stb.
Addig megsárgulnak a szekrényben nem?
Kérjem meg,hogy ajándékozza másnak őket,vagy fogadjam el őket?
Mi ez a "turisok" - "nem turisok" szöveg? Ez valami vallás vagy mi? Van pénzed, nem turkálsz, rendben. Én nem vagyok "turis", már elnézést, mindössze szegény...
Amúgy én FELpontoztalak, mert szerintem szánalmas balfékek ezek a sunyi lepontozók, akik itt élik ki a visszafojtott agressziójukat. Aki nem pont olyan, mint ők, azt jól "megbüntetik" a kis piros kezecskékkel :))) húúúhaaaa :)
Nekem olyan ruháim is vannak, amik még apáé voltak ezelőtt 30-32 éveel, meg sogornőm hímzett ovis fehér blúza ezelőtt 25-28 évvel hordta őket, és nem sárga.
Rakd be egy sötétebb zsákba, és tedd a szekrénybe, ott nem sárgul meg. Elméletileg a naptól szoktak, fakulni, sárgulni, meg a sok mosástól.
És a konkrét kérdésre válaszolva. Igen én örülnék neki, sőt amikor megszületett akkor örültem a 110-es ruháknak is, amiket most hord 4 évesen, de még azoknak sincs semmi baja.
Ja, és én is felpontoztam a "nem turis" anyukát.
Egyébként én vehetnék a gyerekemnek új ruhát, de amikor a turiban egy tökéletesen hibátlan Palomino tunikát megkapok 200 Ft-rt és először van a gyerekemen és az oviban leeszi cseresznyével, és nem jön ki, mert délutánra beleszárd, akkor nem bánom, hogy a 200 Ft-os rucit kell eltennem a dédihez játszósnak.
Ugyanígy egy 2000-3000 Ft-os felsőnél, már igenis bánnám.
(És most lehet lepontozni.)
én volt hogy annak idején olyan rucit vettem turiban ami csak jó év múlva volt jó a lányomra , de nagyon tetszett, és milyen jól jött mikor már belenőtt, csak elő kellet venni. kaptam is olyanokat amikor 10 hónapos volt, ami most 21 hónaposan jó rá.
szóval fogadd el őket, tedd el száraz helyre. aztán azért negyed, fél évente nézegesd át őket, hogy mibe nőtt már bele :)
bár én nekünk is lenne ilyen keresztanyánk :)
Köszönöm a hozzászólásokat,akkor örömmel elteszem őket,ma hozza el a testvérem.
A konfliktust én nem szeretem...ejnye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!