Testvérem a kislányomnak átvett egy anyukától angol ruhákat, olyanokat amik kb 5 év múlva lesznek jók, ti örülnétek?
Tudom a szándék a lényeg.
Szoktam kifogni a Hádában gyönyörű,újszerű kisruhákat és szoktam mutatni a testvéremnek,hogy milyen gyönyörűségeket vettem a 20 hónapos kislányomnak.
Egy ismerős anyuka mutatta neki a kislánya kinőtt ruháit,hogy mind angol,megkíméltek,nekik pedig jól jönne a pénz,a hugom gondolkodás nélkül átvette a gyönyörű,ám igen nagy méretű ruhákat.
Neki 3 fia van és azt mondta,hogy olyan jó érzés,hogy részt vehet a kis keresztlánya öltöztetésében,azért áldozott a ruhákra,mert gyönyörűek.
Jók is lesznek kb 4-5 év múlva!
Kb 15 db gyönyörű ruha,pizsama stb.
Addig megsárgulnak a szekrényben nem?
Kérjem meg,hogy ajándékozza másnak őket,vagy fogadjam el őket?
" Mi ez a "turisok" - "nem turisok" szöveg? Ez valami vallás vagy mi? Van pénzed, nem turkálsz, rendben. Én nem vagyok "turis", már elnézést, mindössze szegény...
Amúgy én FELpontoztalak, mert szerintem szánalmas balfékek ezek a sunyi lepontozók, akik itt élik ki a visszafojtott agressziójukat. Aki nem pont olyan, mint ők, azt jól "megbüntetik" a kis piros kezecskékkel :))) húúúhaaaa :)"
öö..bocsi, de nem Gucci Baby ruhákat veszek én sem, hanem máshonnan csippentek el, nem kell azt gondolni hogy aki nem vesz használtruhát ő már úszik a lóvéban. Én felvállalom hogy szimplán nem szeretem a használt ruhákat, nem tudom miért, rám sem adtak szüleim soha, ezért nem kell bántani. Kevesen merik felvállalni, pont azért mert ha felvállalja valaki, már egyből gazdagmaminak kiáltják ki, meg felvágósnak. Én az a típus vagyok, aki olcsó, de új ruhát vesz, és inkább nem eszik a főzihez feltétet a férjével együtt, csak a gyereknek legyen új rucija. Ebben sincs semmi rossz.
Nem bántott senki. Nekem ez a mondat csípődött be: "valahogy a turisoknak alapból bántja a szemét, ha valaki új ruhákat vesz a gyerekének. Nem értem, miért.....mindenki ott vásárol, ahol akar" - ugyanis az általad turisoknak nevezett csoport nem egy egyformán gondolkodó, homogén vallási közösség. Ha épp nehéz helyzetben vagyok és turkált ruhákat veszek a gyereknek (is), vagy Uram bocsá' simán élvezem a turkálást, azért még ne mondd meg nekem, mi bántja a szememet. Örülök, ha másnak könnyebb a helyzete és új ruhákat tud venni a gyerekének. Őszintén örülök. Lehet, hogy én is ezt tenném, ha lehetne.
Már lassan ott tartunk, hogy aki ül a villamoson, az utálja azokat, akik állnak, aki meg elöl ül, az elítéli a hátul ülőket. Aki balra hordja a választékát, az mindennek elmondja azokat, akik jobbra hordják, akinek meg nincs is választéka, az miért nem asszimilálódik és menjen élni Szlovákiába. Nevetséges ez az egész téma.
On again.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!